Milošica Posted October 19, 2022 Posted October 19, 2022 Mislio je na Poludzibera. Spoiler Uplasio se bana 1
radisa Posted October 19, 2022 Posted October 19, 2022 12 minutes ago, Djuro said: ma nisam ja na tebe mislio, vec na one o kojima je tvoja cerka pricala. nisi ni penzioner ni dziber. #konasbrezavadi Ma znam, zezamo se... Bar se nadam 2
Tinman Posted October 19, 2022 Posted October 19, 2022 5 hours ago, Poludziber said: Ja u komisionu umesto starki (uvek bile bele) kupio ove nikad kasnije nigde vidjene crvene Roos. Ko ih se seca? Ovakve, kao ove prve crvene, je sestri donela tetka koja ih je donela iz Austrije, koliko se sećam imale su i rajsferšlus koji je zatvarao mali džep tu gde piše ROOS. 1 1
kud u maglu Simoviću Posted October 19, 2022 Posted October 19, 2022 samo da prijavim da su se pojavile on running i u srbiji, bar ih ja nisam ranije viđao on running
slepa živana Posted October 19, 2022 Posted October 19, 2022 6 hours ago, Poludziber said: Ja u komisionu umesto starki (uvek bile bele) kupio ove nikad kasnije nigde vidjene crvene Roos. Ko ih se seca? kasnije, devedesetih u beogradu su se u komisionima pojavile ove, 17 puta jeftinije od starki, ustvari pitanje da li je starki i bilo da se kupi, to se ne sećam 4 1
Popular Post I*m with the pilots Posted October 19, 2022 Popular Post Posted October 19, 2022 7 hours ago, Heaviside said: Daj ti Ja imam t r i para patika, dva za normalnost i jedan za blatoigraliste, tako da nemam bas sta da pokazem. Decije NB 574 u stanju polakog raspada koje su trenutno toliko prljave od igralista da me je sramota da ih ufotkam, a na netu ne nalazim na brzinu takav dezen, imaju vec osam godina. Bosonoge Tanuki Yoru od Wildling, kojima sam se vec hvalila, od washi-papira i ne znam cega, to zaboravis da imas na nogama i bosonoge Prio od Xero: Ta boja mi nije bas prvi izbor, vec bi to bila recimo ova, ali kako su te ljubicaste bile na snizenju tokom praznjenja lagera, kostale svega 28 dolara (umesto 80) i na kraju boja im nije ni toliko losa, nisam mnogo razmisljala. No evo iskopah fotku mojih preminulih Adidas lepotica, ja patike nosim sve do unistenja: Ne znam koji ej to model, mozda Samba? ali takvih sam imala nekoliko pari tokom petnaestak godina, i definitivno su mi vizuelno najlepse. Leti nosim sandale i natikace, kada jako zahladni cipele. Ne razumem iskreno ovoliko lagerovanje obuce koje vidim kod svih vas; ko ima vremena da to sve odrzava, skladisti, drzi u nekom hodniku, i uopste da se misli koji ce par od 153 da odabere tog dana. Ali dobro, ljudi su razliciti. 2 hours ago, Djuro said: niko vise ne hoda, ni vi, ni vasa deca, tako da ni udobnost ni kvalitet nemaju vise nikakav znacaj. Hej, odakle ti ovo? Verovatno se razlikuje od grada/regiona, mozda cak i mikrookoline, ali mislim da ne mozes reci da je svugde tako. Ja sam konkretno u nekom pesackom okruzenju (izuzmem li mog supruga koji bas ne voli da hoda - on bi samo pedalirao, njegovi roditelji i jedan brat su bas u tom fazonu, maltene svakog dana odu turicu po obliznjoj sumi), a i u Srbiji imam prijatelje koji dosta setaju, najcesce oni koji imaju pse. (Ja sama oduvek praktikujem mnogo pesacenja na dnevnoj bazi (jos pre dece, a sad tek uz kolica ili uz bajs sa zapcem..)) Decu u Nemackoj vaspitaci vode u sume i u polja gde prave neke kilometraze shodno uzrastima, i to ne pricam o tzv. Waldkindergarten ("sumski" vrtic, gde je bas hardkor sve u prirodi, jehuse) nego o obicnim. I ako je kisa tog dana, onda se obuku u plastiku i gumu, i napred. Ovako na prvu loptu oko dece u Srbiji mogu da primetim da roditelji cesto nesto ne vole da im se deca prljaju pa mozda zato malo i posustaju sa tim setnjama, jer kad se seta, naleti se na svasta cak i u gradu a kamoli u nekoj prirodi. Druga je to sad tema, ne bih da smaram. 9 3
Heaviside Posted October 19, 2022 Posted October 19, 2022 Ove Tanuku Yori mi se sviđaju, očekivano jer volim jednobojni i jednostavan dizajn, mada bosonoge patike nisu za mene. Adidas baš lepe, imaju karakter. Što se hodanja tiče, tema su sneakers (šunjalice, patike bez posebne namene) i moram da se složim sa Đurom da u tome retko ko ozbiljnije hoda. Ja znam tačno o čemu ti pričaš kada pominješ šumske šetnje, dečije vrtiće u šumi, česta planinarenja i slično. Živim u zemlji u kojoj je to veliki deo kulture i u gradu koji ima fantastične uslove za to. U šumi sam najmanje jednom nedeljno, imam je na 10 minuta od stana i ne sećam da sam za 15 godina video osobu da nosi sneakers tamo. To je pešačenje radi pešačenja i nose se patike za hiking ili trail running, eventualno patike za trčanje po ulici i zimi old school čizme/duboke cipele za planinarenje. Ne nosi se af1. To plus činjenica da ljudi danas nose patike ne samo u ofis nego i na formalne sastanke i svečane trenutke daje donekle odgovor na pitanje otkud toliko ljudi ima mnogo pari patika. U mom slučaju po jedne za svaku sportsku/outdoor aktivnost - košarka(batalio, ostale stare), teretana, brdski bajs, hiking. Nosim patike svaki dan u ofis i ne mogu da idem u razjebanim starim patikama nego želim jedno 3-4 para u dobrom stanju koje mogu da kombinujem sa raznom garderobom. Minimum bele, crne i bordo-teget komnbinacija. Pa neke duboke za jesen/zimu i neke skroz lagane za leto. Mislim, očigledno da volim patike pa se sve to lako racionalizuje, ali nisam kolekcionar kao poludžiber na primer. Desetak pari imam uvek u rotaciji, ali druge obuće skoro i da nemam. Jedne duboke cipele za sneg i birkenstock papuče. Ok, i cipele za odelo koje koristim tipa jednom godišnje.
Djuro Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 @I*m with the pilots Pricas o obuci in general, ne o sneakerima. razumem to sto ti nije jasno zasto neko ima vise od 2-3 para patika. Ni meni nije jasno kako zene imaju po 100 pari cipela ili tasni, ili pun orman garderobe koje ne nose i slicno. (Znam da ti nisi od tih) sneaker freakeri sakupljaju patike/sneakere koje im se svidjaju. Neki su kolekcionari, neki ne. Kad ih sakupljas 20-30 godina, nakupi se toga. (Jos kad ti deca nose isti broj kao i ti, ihahaaaa). To sto ih ne akas po shumama, kosarkaskim terenima, i sl, produzava im zivot i sneakeri stvarno traju dugo. Zato sto ih ima mnogo i koriste se retko. Sneakeri se ne bacaju jer ce biti cool i za 10 ili 20 godina. Recju - ljubav. To je bolest kao i svaka druga, nema tu mnogo price 😂 (joooj, da mi vidis tek patike za trcanje, koliko ih ima… al dobro, te se barem trose, unistavaju pa se i bacaju) 1 1
nisam ja Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 10 hours ago, ToniAdams said: pdže za džidžu imao ja džepić ispod jezika na ipath cipkama. završio paket kod komše samo da bih mogao da isfuram feature. nešto poput ovoga. @Djuro i @Poludziber se preznojavaju u svojim walk in plakarima, neodlučni. 1 5
Lo Zingaro Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 Pink thursday. Nastavljamo sa Pat(i)kometrijom Ja sam jutros moje Gazelice obukao inspirisan jucerasnjom Rainbow verzijom @I*m with the pilots. Vidim da su zrele za ciscenje pa ce mi jucerasnji Djurini linkovi dobro doci. 2
Recommended Posts