October 19, 20222 yr Sad bez zajebancije, zenina keva je veliki fan skecerica pa ih je tako svrstavam u penzosku kategoriju.
October 19, 20222 yr @radisa uzas brate... al' samo ti nosi ono sto ti je udobno i sto ti se djasvi, bole te paja. sigurno imas i ove: a ove obavezno:
October 19, 20222 yr 11 minutes ago, Moonwalker said: @Poludziber Pravi si Talijan Jel to dobro ili ne?
October 19, 20222 yr 9 minutes ago, nisam ja said: Moracu i ja ko @mustang svoju ignor listu. Za cilim bi potegao i ban.
October 19, 20222 yr 1 minute ago, Poludziber said: Moracu i ja ko @mustang svoju ignor listu. Za cilim bi potegao i ban. a jbg, old skool on old school. bash pashu.
October 19, 20222 yr 8 minutes ago, Poludziber said: Jel to dobro ili ne? Kako nije dobro , ako iko zna sta je lepo, oni znaju. I drze do toga. Kad se upakuju od okvira naocara do pertle na cipeli. Lepota iznad svega. Konzervativnije je trziste u tom smilu tamo u nas, cak i ako toga nije sasvim svesno. Preteze ono da se ne izdvajas puno iz grupe. Edited October 19, 20222 yr by Moonwalker