Joe D Posted October 18, 2022 Posted October 18, 2022 8 hours ago, napadaj said: Za sjajnu atmosferu pobrinuće se kakva najava, kao za neki vasar. gosti marina zivkovic i smederevac.
Djuro Posted October 18, 2022 Posted October 18, 2022 50 minutes ago, slepa živana said: baš bi bilo kul da se pojavi grupa od pedesetak sredovečnih ćelavih debelih forumaša i forumašica, da zbuni omladinu Biće kul 2
napadaj Posted October 18, 2022 Posted October 18, 2022 (edited) Meni stiglo ovo čudo: Spoiler Jebote kakva patika Aj što su izuzetno udobne, nego što se nikad nisam osećao stabilnije, rekao bih čak ni u PG3 za košarku. Više puta u prethodna 2-3 dana sam tokom hodanja pomislio kako bi mi se u drugim patikama zglob makar cimnuo nakon što bih u ovim osetio da sam prešao preko neke neravnine ili rupe. Edited October 18, 2022 by napadaj 1
Heaviside Posted October 18, 2022 Posted October 18, 2022 52 minutes ago, napadaj said: Meni stiglo ovo čudo: Hide contents Jebote kakva patika Aj što su izuzetno udobne, nego što se nikad nisam osećao stabilnije, rekao bih čak ni u PG3 za košarku. Više puta u prethodna 2-3 dana sam tokom hodanja pomislio kako bi mi se u drugim patikama zglob makar cimnuo nakon što bih u ovim osetio da sam prešao preko neke neravnine ili rupe. To neki adidas za trail running? Moćno izgleda.
napadaj Posted October 18, 2022 Posted October 18, 2022 Ultraboost 22 Gore-tex, a na đonu piše Continental - Winter Grip Spoiler Ne piše na sajtu Adidasa izričito da su za trail, ali očigledno tome služe. 3
Moonwalker Posted October 18, 2022 Posted October 18, 2022 (edited) Jesu li nepromocive? Verovatno da. Edited October 18, 2022 by Moonwalker
mustang Posted October 18, 2022 Posted October 18, 2022 Ovo muz kad vidi ima odmah da kupi. Voli te gore-tex. Ja samo mogu da pohvalim continental djon, imam ga na nekim adidas za $10 sto sam kupila, sjajan! Ne kliza ni na kamenu ni na pesku. Za zimu ne znam.
foto Posted October 19, 2022 Posted October 19, 2022 jbt kad je i goretex poceo ovako agresivno da se reklamira... nekada bila samo znackica ili etiketica. ovo je bas bzvz. inace, bas gotivna tika. apropo djona ne znam koji je bolji, vibram ili continental. odlicna su mi oba, nego malo blam kada udjes unutra sa vlaznim djonom, skvici kao prase krajem novembra. 2
napadaj Posted October 19, 2022 Posted October 19, 2022 Da, ovo veliko "gore-tex" preko tog dela iznad pertli i jezika je baš nepotrebno, čak mi je palo na pamet da ga skinem nekako. 1
Djuro Posted October 19, 2022 Posted October 19, 2022 Prefarbaj u crno, imas tih sneakers farbi kol’ko ‘oćeš. 1
Recommended Posts