johan nagel Posted October 10, 2022 Posted October 10, 2022 А најбоље да не буду удобне гиље за трчање с оволиком ултрабуст ђончином 1
slepa živana Posted October 10, 2022 Posted October 10, 2022 nego one zubate konvers od kojih je valjda i krenula cela tema, dal su udobne? sad ih sve više viđam na ženama i sve mi se više sviđaju, ali čudno hodaju vlasnice... ne mogu da procenim.
napadaj Posted October 10, 2022 Posted October 10, 2022 Naručih one Adidas sa dna prethodne strane, još dobio 20% popusta za prvu narudžbinu na adidas.de sajtu.
zorglub Posted October 10, 2022 Posted October 10, 2022 2 hours ago, Djuro said: udobni converse ne postoji Ma važi: 1 2
I*m with the pilots Posted October 10, 2022 Posted October 10, 2022 4 hours ago, slepa živana said: nego one zubate konvers od kojih je valjda i krenula cela tema, dal su udobne? sad ih sve više viđam na ženama i sve mi se više sviđaju, ali čudno hodaju vlasnice... ne mogu da procenim. Vidi sta napisah na prethodnoj strani + opet danas videh neku zenu koja se zlopati u njima, kapiram da su neudobne na novi nacin ili imaju nesto sta smeta 1
Lezilebovich Posted October 10, 2022 Posted October 10, 2022 1 hour ago, Milošica said: Razmisljam ove da uzmem Ove se odlicne, koji je ovo model ?
Milošica Posted October 10, 2022 Posted October 10, 2022 4 minutes ago, Lezilebovich said: Ove se odlicne, koji je ovo model ? 574 1
Popular Post kud u maglu Simoviću Posted October 10, 2022 Popular Post Posted October 10, 2022 (edited) 4 hours ago, Djuro said: udobni converse ne postoji meni su nahvalili neku cx seriju kao promenili su onaj gumeni đon, i da su vrlo udobne e obaveatilo me da sam postao ponosni vlasnik ovih lepotice @Heaviside ideeeeee gaaaas Edited October 10, 2022 by kud u maglu Simoviću 9 1
Heaviside Posted October 10, 2022 Posted October 10, 2022 13 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: meni su nahvalili neku cx seriju kao promenili su onaj gumeni đon, i da su vrlo udobne e obaveatilo me da sam postao ponosni vlasnik ovih lepotice @Heaviside ideeeeee gaaaas Opa gaseru, nek je sa srećom! Bićeš glavni u kraju lepa boja 1 1
slepa živana Posted October 10, 2022 Posted October 10, 2022 19 minutes ago, I*m with the pilots said: Vidi sta napisah na prethodnoj strani + opet danas videh neku zenu koja se zlopati u njima, kapiram da su neudobne na novi nacin ili imaju nesto sta smeta da da, nisam bila otvorila link... jes i meni su sve izgledale nestabilno pa sam se zamislila da li je do bogatstva i ekstravagancije ili do udobnosti patika 1
Milošica Posted October 10, 2022 Posted October 10, 2022 Ni ne mora uvek biti udobno, bitno je da ide gas. 4 1 2
InvisibleLight Posted October 10, 2022 Posted October 10, 2022 Sta je to kumse , forsice? Sto reko moj bff luka(13) ne bih kupila forsice sad iz principa, izmakle mi najlepse dunk-ice,sad vijam drugu kombinaciju boja, inace u celoj srbiji NE POSTOJI mogucnost da kupis ikakve dunk br 40.bukvalno.
Recommended Posts