October 10, 20222 yr nego one zubate konvers od kojih je valjda i krenula cela tema, dal su udobne? sad ih sve više viđam na ženama i sve mi se više sviđaju, ali čudno hodaju vlasnice... ne mogu da procenim.
October 10, 20222 yr Naručih one Adidas sa dna prethodne strane, još dobio 20% popusta za prvu narudžbinu na adidas.de sajtu.
October 10, 20222 yr 4 hours ago, slepa živana said: nego one zubate konvers od kojih je valjda i krenula cela tema, dal su udobne? sad ih sve više viđam na ženama i sve mi se više sviđaju, ali čudno hodaju vlasnice... ne mogu da procenim. Vidi sta napisah na prethodnoj strani + opet danas videh neku zenu koja se zlopati u njima, kapiram da su neudobne na novi nacin ili imaju nesto sta smeta
October 10, 20222 yr 1 hour ago, Milošica said: Razmisljam ove da uzmem Ove se odlicne, koji je ovo model ?
October 10, 20222 yr Popular Post 4 hours ago, Djuro said: udobni converse ne postoji meni su nahvalili neku cx seriju kao promenili su onaj gumeni đon, i da su vrlo udobne e obaveatilo me da sam postao ponosni vlasnik ovih lepotice @Heaviside ideeeeee gaaaas Edited October 10, 20222 yr by kud u maglu Simoviću
October 10, 20222 yr 13 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: meni su nahvalili neku cx seriju kao promenili su onaj gumeni đon, i da su vrlo udobne e obaveatilo me da sam postao ponosni vlasnik ovih lepotice @Heaviside ideeeeee gaaaas Opa gaseru, nek je sa srećom! Bićeš glavni u kraju lepa boja
October 10, 20222 yr 19 minutes ago, I*m with the pilots said: Vidi sta napisah na prethodnoj strani + opet danas videh neku zenu koja se zlopati u njima, kapiram da su neudobne na novi nacin ili imaju nesto sta smeta da da, nisam bila otvorila link... jes i meni su sve izgledale nestabilno pa sam se zamislila da li je do bogatstva i ekstravagancije ili do udobnosti patika
October 10, 20222 yr Sta je to kumse , forsice? Sto reko moj bff luka(13) ne bih kupila forsice sad iz principa, izmakle mi najlepse dunk-ice,sad vijam drugu kombinaciju boja, inace u celoj srbiji NE POSTOJI mogucnost da kupis ikakve dunk br 40.bukvalno.