Azdaja Posted October 6, 2022 Posted October 6, 2022 20 hours ago, kud u maglu Simoviću said: znak će da bude u boji Crnoj 1
Pokojni Ruxin Posted October 6, 2022 Posted October 6, 2022 (edited) a što su vam bitne te full grain kože i đavoli? jel treba da mi traju 17 godina pa da mi bude žao da kupim druge? promeniće se moda i misliće ljudi da sam sirotilja Edited October 6, 2022 by Pokojni Ruxin
maheem Posted October 6, 2022 Posted October 6, 2022 23 hours ago, kud u maglu Simoviću said: znak će da bude u boji 3
Heaviside Posted October 6, 2022 Posted October 6, 2022 (edited) 1 hour ago, Pokojni Ruxin said: a što su vam bitne te full grain kože i đavoli? jel treba da mi traju 17 godina pa da mi bude žao da kupim druge? promeniće se moda i misliće ljudi da sam sirotilja Zbog izgleda i udobnosti pre svega, a i kupujem klasične modele koji ne izlaze iz mode. To da mi bude žao da kupim nešto novo od obuće i odeće kod mene ne postoji. Ima samo kuku&lele gde su mi pare posle. Stavi nike pored Jaka ili Copenhagena pa će ti se samo reći šta je za sirotilju. Edited October 6, 2022 by Heaviside 1
Velocipede Posted October 6, 2022 Posted October 6, 2022 Kupio danas u Intersportu, poslednji par, 3700 RSD... Toliko valjda vrede 1
Valk Posted October 6, 2022 Posted October 6, 2022 On 3.10.2022. at 13:34, kud u maglu Simoviću said: obukao posle sto godina svoj adidas superstar bože, šta mi bi da dam pare za ovo Probaj da ih obuješ. 2 3
mraki Posted October 6, 2022 Posted October 6, 2022 (edited) Jel bio neko u Ava šoping parku kod Ikee? Navodno u Najk autletu ima dobar izbor premium modela poput AF1. Inače, svidjaju mi se ove jako, ako ih nadjem na nekom popustu mogao bih da se častim. Dolaze u obzir i obične crne. https://remiks.com/nike-air-force-1-luxe-db4109-001.html Edited October 6, 2022 by mraki
maheem Posted October 6, 2022 Posted October 6, 2022 1 hour ago, mraki said: Jel bio neko u Ava šoping parku kod Ikee? Navodno u Najk autletu ima dobar izbor premium modela poput AF1. Inače, svidjaju mi se ove jako, ako ih nadjem na nekom popustu mogao bih da se častim. Dolaze u obzir i obične crne. https://remiks.com/nike-air-force-1-luxe-db4109-001.html Biće to na žestokom popustu kao i svaki crni af. 1 2
Heaviside Posted October 7, 2022 Posted October 7, 2022 (edited) 20 hours ago, Bir Adim Öte said: Pazario ove, direktno preko sajta. Material | Full-grain nappa-style calfskin from Italy Lining | Chrome-free tanned full-grain calfskin Insole | Anatomical covered in full-grain calfskin Sole | Premium quality 50% recycled rubber Laces | 100% combed organic cotton Stizu sledece nedelje, nadam se. Bravo, to hje prava priča. Želim ti da te dugo služe. Javi utiske. Meni @zorglububacio crva za Jak Atom all black, minimalizam težak, sve iz jednog komada kože. Jak Royal NZ mi je takođe u užem izboru, slične kao ove tvoje. Nema smisla da nemam nijedan crni Jak. https://www.jakshoes.com/products/atom-all-black - Full grain calf leather upper - Ultra soft calf leather lining - Full leather midsoles - Natural cotton laces - Cemented and stitched rubber sole - Removable shock proof innersoles - Extra slim innersoles for a loose fit - Extra laces - Cotton transport bag Edited October 7, 2022 by Heaviside 3
Recommended Posts