October 5, 20222 yr Priliči, ja sve vreme savetujem ovim matorim koji hoće af1 da uzmu to. Jordan 1 je af1 za galantnu gospodu. Edit: a i ti nisi ni blizu "normalnog" pedesetogodišnjaka Edited October 5, 20222 yr by Heaviside
October 5, 20222 yr On 3.10.2022. at 13:34, kud u maglu Simoviću said: e obukao posle sto godina svoj adidas superstar bože, šta mi bi da dam pare za ovo lebe mekani kako su me bolela leđa posle dana provedenog u ovom smeću, vreme je da se pazari af1 ili skarpa ako naleti na ebay
October 5, 20222 yr Dobro i to je nešto. Primereno za više razrede gimnazije Edited October 5, 20222 yr by Heaviside
October 5, 20222 yr 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: znak će da bude u boji A podznak u Skorpiji.
October 5, 20222 yr Just now, Milošica said: A podznak u Skorpiji raku Edited October 5, 20222 yr by kud u maglu Simoviću
October 5, 20222 yr 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: A podznak u Raku Kao Vucicu i Zeljku Obradovicu. Edited October 5, 20222 yr by Milošica
October 5, 20222 yr 11 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: znak će da bude u boji Poslušaj čoveka i uzmi Jordan 1!
October 5, 20222 yr 20 minutes ago, maheem said: Poslušaj čoveka i uzmi Jordan 1! deluje mi pretanko đon, a onda ne dolaze u obzir sve da mi ih džaba daju
October 5, 20222 yr 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: lebe mekani kako su me bolela leđa posle dana provedenog u ovom smeću, vreme je da se pazari af1 ili skarpa ako naleti na ebay ja sam moje obuo dva ili tri puta i dao caletu da ih koristi kad radi seoske poslove.
October 5, 20222 yr patikica sirotica, od uvek po jedan par. dok se ne pocepa: reebok classic za sve hodajuce i setajuce prilike, osim po snegu. dunlop green flash za haljinu i vecernje izlaske. leti. poz
October 6, 20222 yr Pazario ove, direktno preko sajta. Material | Full-grain nappa-style calfskin from Italy Lining | Chrome-free tanned full-grain calfskin Insole | Anatomical covered in full-grain calfskin Sole | Premium quality 50% recycled rubber Laces | 100% combed organic cotton Stizu sledece nedelje, nadam se.