Jump to content

sneakers kultura

koji ste team 116 members have voted

1. 1. team

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

I ja potvrdjujem udobnost kamperica

• Replies 1.8k
  • Views 113.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Moonwalker
    Moonwalker

Poklekoh, ali tesim se da ce meni trajati…   Adidasove retro patike ovog proleca   

• Stigle su mi Veja patike!    Ako se nekom ne sviđaju  keep your terrible taste in sneakers to yourself   

• InvisibleLight
    InvisibleLight

Stigle🤗   https://www.subtypestore.com/au/products/nike-w-nike-dunk-low-prm-wht    

Posted Images

Nisam klasične starke obukao sigurni preko deceniju ipo. Ali sam naleteo da u Tokiju rade custom print direktno u radnji pa nisam odoleo.

Doduše nisu imali crne pa sam uzeo sive, a i odavno sam prošao fazu da bi stavljao mistične natpise na japanskom pa sam se opredelio za neke njihove dizajne.

Cena prava sitnica Total za patike + 4 printa 60-65e

IMG-20250522-WA0032.jpg

IMG-20250522-WA0034.jpg

IMG-20250522-WA0033.jpg

IMG-20250522-WA0035.jpg

• 1 month later...

Burazer došao iz Nemačke, vadi kutiju s patikama iz torbe i kaže: "Uzeo sam ti Nike Premium Pegasus", nigde ih nema, opšte ludilo po internetu, odmah se rasprodaju kad puste neku seriju, znaš kakve su"... Otvara kutiju, kad ono bele patike sa crvenim vazdušnim đonom lolol

Spoiler

nike-pegasus-premium-chaussures-homme-78

Svi znaju da meni nikako ne kupuju bilo šta crveno, a posebno ne crveno-belo, ne znam šta mu bi. I sad ne znam šta da radim s ovim patikama.

Drag Race No GIF by Robert E Blackmon

Nosi ih. Sta te briga za straftu, ne moras biti toliki navijac. Prvo lepe su (mornarske boje), a drugo te su udobno propast. Imam skechers taj tip. Za ne poverovati koliko su udobne.

Edited by Moonwalker

Ma ništa od toga, moraću da ih se rešim

sta-cu.gif

Pa prodaj ih za tipa 300 evra. U nenormalnom su hajpu.