Jump to content

sneakers kultura

koji ste team 116 members have voted

1. 1. team

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

@Eleniko te diadora upste nisu lose, barem sto se mog ukusa tice, odn. ja bih ih nosio, a prilicno sam tezak kada je obuca u pitanju.

uglavnom nosim starke/vans. ali kada su sportske patike u pitanju, uglavnom i samo geox, ali i to zavisi od modela. nekad mi dodje, kada je novi model u pitanju da kupim odmah dva para. imaju i lucci verrosi nekad modele koje mi se dopadaju, ali ne znam kako uzivo izgledaju. ovako, na slici izgledaju super/jednostavne, bas kakve ja volim.

lucci.jpg

a ovo su mi jedne od boljih patika koje sam video u svom zivotu, a izgleda da su unikat. ne znam. kada sam ih prvi put video [samo na ovom video snimku] pre dosta godina, odusevio sam se kao kuce u liftu. onitsuka tiger ali ko zna koji je ovo model..

onitsuka.png

• Replies 1.7k
  • Views 109.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Moonwalker
    Moonwalker

Poklekoh, ali tesim se da ce meni trajati…   Adidasove retro patike ovog proleca   

• Stigle su mi Veja patike!    Ako se nekom ne sviđaju  keep your terrible taste in sneakers to yourself   

• InvisibleLight
    InvisibleLight

Stigle🤗   https://www.subtypestore.com/au/products/nike-w-nike-dunk-low-prm-wht    

Posted Images

Mexico 66 espadrilles

fb0d69b18fa900f5b94b7b0cc6ebdb65.jpg

Verovatno su neudobnije čak i od Sambi.

One NB su najs, ali mi se nikako ne sviđa hajp, najviše cenovni. Zato su mi kao starom bosanskom džimriji ove Decathlon retro sve više simpa:

picture.jpg

28 minutes ago, zorglub said:

Mexico 66 espadrilles

fb0d69b18fa900f5b94b7b0cc6ebdb65.jpg

Verovatno su neudobnije čak i od Sambi.

wow! svaka ti cast sto si ih nasao! ja sam to bas trazio bio i nikad ih nisam nasao! kada stavis ovo 'mexico 66' ispred 'onitsuka tiger' odmah se nadje..

prelepe ali premator sam za neudobnu obucu. pokajao sam se sto sam pao na samba hype pre dve godine.

a meni bas deluje da je udobna, ono... leteo bih u njima..

19 hours ago, hoffnung said:

wow! svaka ti cast sto si ih nasao! ja sam to bas trazio bio i nikad ih nisam nasao! kada stavis ovo 'mexico 66' ispred 'onitsuka tiger' odmah se nadje..

Ja sam gledao taj Onituska tiger 66 ali me nije kupio. Doduše uzeo sam žuti Meksiko 66 za klinca, njemu su se prilično svidele.

Kupila sam Mustang patike, crvene i sive. Nedostaje mi mustang....

kupio ove. lagane su. odgovara djon. imaju normlane pertle za razliku od drugih kamper. pise da su patike pa ih neka ovde

Screenshot_20250524_213908~2.jpg