Thursday at 21:362 days @Eleniko te diadora upste nisu lose, barem sto se mog ukusa tice, odn. ja bih ih nosio, a prilicno sam tezak kada je obuca u pitanju. uglavnom nosim starke/vans. ali kada su sportske patike u pitanju, uglavnom i samo geox, ali i to zavisi od modela. nekad mi dodje, kada je novi model u pitanju da kupim odmah dva para. imaju i lucci verrosi nekad modele koje mi se dopadaju, ali ne znam kako uzivo izgledaju. ovako, na slici izgledaju super/jednostavne, bas kakve ja volim.a ovo su mi jedne od boljih patika koje sam video u svom zivotu, a izgleda da su unikat. ne znam. kada sam ih prvi put video [samo na ovom video snimku] pre dosta godina, odusevio sam se kao kuce u liftu. onitsuka tiger ali ko zna koji je ovo model..
Yesterday at 18:211 day Mexico 66 espadrillesVerovatno su neudobnije čak i od Sambi.One NB su najs, ali mi se nikako ne sviđa hajp, najviše cenovni. Zato su mi kao starom bosanskom džimriji ove Decathlon retro sve više simpa:
Yesterday at 18:541 day 28 minutes ago, zorglub said:Mexico 66 espadrillesVerovatno su neudobnije čak i od Sambi.wow! svaka ti cast sto si ih nasao! ja sam to bas trazio bio i nikad ih nisam nasao! kada stavis ovo 'mexico 66' ispred 'onitsuka tiger' odmah se nadje..
Yesterday at 18:561 day prelepe ali premator sam za neudobnu obucu. pokajao sam se sto sam pao na samba hype pre dve godine.
8 hours ago8 hr 19 hours ago, hoffnung said:wow! svaka ti cast sto si ih nasao! ja sam to bas trazio bio i nikad ih nisam nasao! kada stavis ovo 'mexico 66' ispred 'onitsuka tiger' odmah se nadje..Ja sam gledao taj Onituska tiger 66 ali me nije kupio. Doduše uzeo sam žuti Meksiko 66 za klinca, njemu su se prilično svidele.
2 hours ago2 hr kupio ove. lagane su. odgovara djon. imaju normlane pertle za razliku od drugih kamper. pise da su patike pa ih neka ovde