Thursday at 20:312 days 6 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Jel nosi neko Camper? Utisci?nosio ja neki drugi model, ekstremno izdrzljive, na kraju sam ih izbacio iz rotatcije posle 6-7 godina jer su mi dosadile. udobne za standarde cipela, nisu za poredjenje sa patikama kakve se na ovom topiku uglavnom kace na ovom topiku.
Thursday at 20:312 days 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:brt ovo su cipeleBem li ga, vode se kao sneakers.Ili ove recimo. Slatke su
Thursday at 20:442 days On 3.5.2025. at 15:16, sedijedan said:Ove NB su bombonica uživo + meni udobne za pešačenjeSport VisionNew Balance U 574 | Sport Visionnajbolje u cijeli svijetbrutalno udobne, pritom drže nogu sa svih strana da nema nikakvih neželjenih pokreta ni u akciji ni u laganoj kretnji. meni se na novijem NB deformisala patika kao da sam ćopavac bukvalno, kao da je ceo gornji lepljeni deo iskliznuo na stranu. na tom primeru sam shvatio vrednost proverene kvalitete tih vintage modelai ovde noviteti, pored još jednog para NB 574 na nekom teškom onlajn poniženjujoš i diadora retro, k-run II, samo zelenije od ovih4500 na buvljaku, nove iz kutijenisu loše ali je NB udobniji Edited Thursday at 20:452 days by Eleniko
Thursday at 21:072 days 33 minutes ago, Heaviside said:ma sneakers su, Simovic sve sto nisu patike za trcanje zove cipele.realno mogu da prođu i kao ortopedska obuća iz rudoatm
Thursday at 21:102 days Just now, kud u maglu Simoviću said:realno mogu da prođu i kao ortopedska obuća iz rudoatmznao sam da sledi neki takav komentar 😁imaju ovakve patike mesto, za pos'o uz chino i kosulju, a bele mogu dobro da izgledaju uz bukvalno sveal tebi se svidja kako on cloud izgleda, tako da te ne bih zadrzavao
Thursday at 21:212 days 10 minutes ago, Heaviside said:al tebi se svidja kako on cloud izgledazar to nije čaci patika?
Thursday at 21:272 days 4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:inženjeri i estetikatužna pričanema popularnije patike od on-a medju mojim diveloperima tako da moram da se slozim sa tobomne znam cime se ti bavis, ali osecaj za lepo delis sa njima2 minutes ago, Eleniko said:zar to nije čaci patika?nije eksluzivno. gotive ih sabani svih politickih opredeljenja. Edited Thursday at 21:272 days by Heaviside
Thursday at 21:302 days 1 minute ago, Heaviside said:dobre ove diadora gazzo, bas lepa patikaticking all the boxes, lepa a 4500vidim da ih je bilo i na KP, vrv je neko praznio radnju/magacinreče mi ortak da ih je video na nekom stranom retro sajtu tipa 120+ e
Thursday at 21:342 days 2 minutes ago, Eleniko said:ticking all the boxes, lepa a 4500vidim da ih je bilo i na KP, vrv je neko praznio radnju/magacinreče mi ortak da ih je video na nekom stranom retro sajtu tipa 120+ ediadora k-run, 114 evra na svapskom amazonu. izbacio mi gugl i nesto na popustu za 80