Jump to content

sneakers kultura

koji ste team 114 members have voted

1. 1. team

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 1.7k
  • Views 107.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Moonwalker
    Moonwalker

Poklekoh, ali tesim se da ce meni trajati…   Adidasove retro patike ovog proleca   

• Stigle su mi Veja patike!    Ako se nekom ne sviđaju  keep your terrible taste in sneakers to yourself   

• InvisibleLight
    InvisibleLight

Stigle🤗   https://www.subtypestore.com/au/products/nike-w-nike-dunk-low-prm-wht    

Posted Images

Jova

trebaju mi letnje patike....ali mi se nista od patika ne svidja..i nerviraju me ti dzombasti djonovi..

plus ja hodam po zemlji i travi pa ne mogu bas imati beo djon...poludecu

Možda Decathlon?

teget-zenske-cipele-za-pesacenje-nh500.j

Ovo im je stariji model, ali meni se u muškoj varijanti pokazao fenomenalno. Verujem da ne prelazim ni blizu kao ti, ali ja ih nosim od 2018. i ama baš nigde nisu popustile.

PS: Ove su već malo džombaste doduše:

cizme-za-planinarenje-mh500-zenske-plave

Edited by zorglub

@zorglub

da,mozda..nisam gledala..

trebaju mi za oko kuce i po Dunavu dok setam psa ali malo i za po gradu...onako opste :D

za planinarenje imam Merrell...a imam i jedne njihove za oko kuce ali su sa gorotexom pa su sad vec tople a drugi modeli su im svi ugl sa tim dzombastim ortopedskim djonovima...imala sam ranije jedne predivne Merrell patike,rupicaste i lagane al ne prave vise takve :(

On 21. 4. 2025. at 16:49, Palmira said:

Узео сам ове пре пар месеци

NIKE AIR MAX 90 DRIFT
No image preview

NIKE AIR MAX 90 DRIFT

Boja:Lt smoke grey/cargo khaki

И сада их видим у овој боји

[img]FB2877-101_1_900_900px.jpg[/img]

И те ми се више свиђају. Исада се трудим да се некако обуздам да не купим и њих.

Pitam danas ovog mog gasera je l imao ovakve patike i kaže da nije, kao i da nije ljubitelj Air Max 90, ali da je imao jedne.

Kaže da su mu tada prilazili ljudi na ulici da ga pitaju gde je pazario tike.

Ovde upadam: kako su, majke ti izgledali ti ljudi, jer ko pokojni Knele?

Ahahaha, ovde prsnemo u smeh.

Ma, ne, neki obični ljudi po Zemunu...

Ahahaha, ovde opet prsnemo u smeh.

Ove:

17457726818069062888426313935239.jpg

Super su patike )

Najkice heart

Edited by Sandradjer

7 hours ago, zorglub said:

Možda Decathlon?

teget-zenske-cipele-za-pesacenje-nh500.j

cizme-za-planinarenje-mh500-zenske-plave

Hvala q jedne lepe patike na topiku (tj. i ove ispod) 🙏

Edited by Svemir Zeka

Da se pridružim konsultacijama oko novih patika. Prevashodno su mi potrebne za hodanje u gradskim uslovima, dakle betončina i ta priča, ali i za stajanje od dva do tri sata u mesetu na koncertima što se u poslednje vreme sve češće dešava. Recimo da dnevno prelazim nekih sedam, osam kilometara, ali kada se ide na duže, to bude i do petnaest ili dvadeset u jednom danu tako da mi je udobnost vrlo bitna. Usko stopalo je u pitanju, čisto da napomenem. Znam da je Djuro rekao da bi sve trebalo da se proba, ali pre nego što krenem u probanje, hteo bih makar da suzim izbor. I, da - da ne moram da prodam bubreg da ih uzmem. Spominju se iz Decathlona NH500 i MH500 kao i New Balance 2002R. Da li vredi ovako nešto da gledam ili imate neke druge predloge?

NH500 nisu baš toliko bouncy, čini mi se da su ipak baždarene za neki najblaži mogući off-road. Opet, meni su ok i za upotrebe koju si nabrojao.

Decathlon je super jer na jednom mestu ima toliko izbora, a kada se zađe u mid-range ponudu, njihovi modeli počinju da pariraju daleko skupljim brendovima. Jedino što naše prodavnice nemaju 50% artikala dostupnih preko, čini mi se.

Ovo bi trebalo da je novi NH500, mislim da sam ih video i na NBG.

Ove retro su simpa.

Takođe - ako su dobre za trčanje, valjda bi takve patike trebalo da budu ok i za hodanje, a tu bar ima da se bira? Doduše kao i Ivy, ni ja ne volim ove nove patike sa jako visokim đonovima, meni to vrišti na izvrtanje zglobova.

Edited by zorglub

Ove NB su bombonica uživo + meni udobne za pešačenje

Sport Vision
No image preview

New Balance U 574 | Sport Vision

Evo još nekih koje bi mogle doći u obzir:

Skechers Uno Stand On:

52458-red.jpg

New Balance 327:

muske-patike-new-balance-m-327-U327LL.jpg

Takođe, da li je neko imao iskustva sa On patikama (https://www.on.com/en-us) pošto i njih viđam ovih dana po Beogradu?

Uzeo da se modiram:

123.jpg