April 26Apr 26 On 20. 4. 2025. at 17:08, Milošica said:Da li da gledam samo cm ili postoji mogućnost zajeba? Obično bude, ako je izvor informacije muškarac.On 20. 4. 2025. at 18:53, zorglub said:Želim:https://www.instagram.com/reel/DHk_3IAs4gY/?igsh=YzljYTk1ODg3Zg==Jel ih sam sastavljaš?
April 27Apr 27 trebaju mi letnje patike....ali mi se nista od patika ne svidja..i nerviraju me ti dzombasti djonovi..plus ja hodam po zemlji i travi pa ne mogu bas imati beo djon...poludecu
April 27Apr 27 Možda Decathlon?Ovo im je stariji model, ali meni se u muškoj varijanti pokazao fenomenalno. Verujem da ne prelazim ni blizu kao ti, ali ja ih nosim od 2018. i ama baš nigde nisu popustile.PS: Ove su već malo džombaste doduše: Edited April 27Apr 27 by zorglub
April 27Apr 27 @zorglub da,mozda..nisam gledala..trebaju mi za oko kuce i po Dunavu dok setam psa ali malo i za po gradu...onako opste :D za planinarenje imam Merrell...a imam i jedne njihove za oko kuce ali su sa gorotexom pa su sad vec tople a drugi modeli su im svi ugl sa tim dzombastim ortopedskim djonovima...imala sam ranije jedne predivne Merrell patike,rupicaste i lagane al ne prave vise takve :(
April 27Apr 27 On 21. 4. 2025. at 16:49, Palmira said:Узео сам ове пре пар месециNIKE AIR MAX 90 DRIFTNIKE AIR MAX 90 DRIFTBoja:Lt smoke grey/cargo khakiИ сада их видим у овој боји[img][/img]И те ми се више свиђају. Исада се трудим да се некако обуздам да не купим и њих.Pitam danas ovog mog gasera je l imao ovakve patike i kaže da nije, kao i da nije ljubitelj Air Max 90, ali da je imao jedne.Kaže da su mu tada prilazili ljudi na ulici da ga pitaju gde je pazario tike.Ovde upadam: kako su, majke ti izgledali ti ljudi, jer ko pokojni Knele?Ahahaha, ovde prsnemo u smeh.Ma, ne, neki obični ljudi po Zemunu...Ahahaha, ovde opet prsnemo u smeh.Ove:
April 27Apr 27 7 hours ago, zorglub said:Možda Decathlon?Hvala q jedne lepe patike na topiku (tj. i ove ispod) 🙏 Edited April 27Apr 27 by Svemir Zeka
Friday at 16:455 days Da se pridružim konsultacijama oko novih patika. Prevashodno su mi potrebne za hodanje u gradskim uslovima, dakle betončina i ta priča, ali i za stajanje od dva do tri sata u mesetu na koncertima što se u poslednje vreme sve češće dešava. Recimo da dnevno prelazim nekih sedam, osam kilometara, ali kada se ide na duže, to bude i do petnaest ili dvadeset u jednom danu tako da mi je udobnost vrlo bitna. Usko stopalo je u pitanju, čisto da napomenem. Znam da je Djuro rekao da bi sve trebalo da se proba, ali pre nego što krenem u probanje, hteo bih makar da suzim izbor. I, da - da ne moram da prodam bubreg da ih uzmem. Spominju se iz Decathlona NH500 i MH500 kao i New Balance 2002R. Da li vredi ovako nešto da gledam ili imate neke druge predloge?
Friday at 20:455 days NH500 nisu baš toliko bouncy, čini mi se da su ipak baždarene za neki najblaži mogući off-road. Opet, meni su ok i za upotrebe koju si nabrojao.Decathlon je super jer na jednom mestu ima toliko izbora, a kada se zađe u mid-range ponudu, njihovi modeli počinju da pariraju daleko skupljim brendovima. Jedino što naše prodavnice nemaju 50% artikala dostupnih preko, čini mi se.Ovo bi trebalo da je novi NH500, mislim da sam ih video i na NBG.Ove retro su simpa.Takođe - ako su dobre za trčanje, valjda bi takve patike trebalo da budu ok i za hodanje, a tu bar ima da se bira? Doduše kao i Ivy, ni ja ne volim ove nove patike sa jako visokim đonovima, meni to vrišti na izvrtanje zglobova. Edited Friday at 20:475 days by zorglub
Saturday at 13:164 days Ove NB su bombonica uživo + meni udobne za pešačenjeSport VisionNew Balance U 574 | Sport Vision
Monday at 07:532 days Evo još nekih koje bi mogle doći u obzir:Skechers Uno Stand On:New Balance 327:Takođe, da li je neko imao iskustva sa On patikama (https://www.on.com/en-us) pošto i njih viđam ovih dana po Beogradu?