Djuro Posted November 18, 2024 Posted November 18, 2024 Individualna je stvar, afiniteti su razliciti. morate probati.
Valk Posted November 19, 2024 Posted November 19, 2024 On 18. 11. 2024. at 0:41, zorglub said: Ali da su bele kožne. U ovim novim bakandžama ovako mator izgledam urnebesno. 1
zorglub Posted November 20, 2024 Posted November 20, 2024 Nikada mi se nisu sviđale. Trenutno ciljam ovo: 1
Svemir Zeka Posted November 23, 2024 Posted November 23, 2024 @Djuroadidas terrex cipele za dečake, gležnjače, da li može za zimu? Hvala
Greek Freak Posted November 23, 2024 Posted November 23, 2024 Zeko, varijanta sa Goretex-om (pise na njima, a i u nazivu ti modeli imaju "gtx") je waterproof. Ja trenutno nosim drugi par i nisu mi nikada promocile. Ako su dovoljno duboke, meni deluju kao super izbor za sneg. Moj jedini negativan utisak oko trenutnog para jeste da su malo kruce/tvrdje od proslih. Ima vise tih Terrex modela, pa vidite na licu mesta neke koje ne deluju pretvrdo.
Djuro Posted November 23, 2024 Posted November 23, 2024 (edited) 13 hours ago, Svemir Zeka said: @Djuroadidas terrex cipele za dečake, gležnjače, da li može za zimu? Hvala moze, samo pazite da budu udobne (ima modela koji su jako tvrdi - obicno oni jevtiniji). probajte one za pola broja vece. edit: nisu tople ali ne znam koliko vam je to uopste bitno. Edited November 23, 2024 by Djuro 1 1
Svemir Zeka Posted November 24, 2024 Posted November 24, 2024 10 hours ago, Djuro said: moze, samo pazite da budu udobne (ima modela koji su jako tvrdi - obicno oni jevtiniji). probajte one za pola broja vece. edit: nisu tople ali ne znam koliko vam je to uopste bitno. Jeste važno i to.....hvala ti Važno mi je i ovo za broj, kad online gledam, da znam - negde se u centimetrima razlikuje po tri broja među različitim brendovima, npr on može da obuje 36, a negde bude broj 33
Djuro Posted November 24, 2024 Posted November 24, 2024 U tom rejndzu velicina su najvece razlike medju proizvodjacima. :( centimetri bi trebali da stimaju (iako se i merenja u cm razlikuju od brenda dod brenda - ali su razlike max 3-5 mm). 1
Eleniko Posted November 24, 2024 Posted November 24, 2024 imao sam a i dalje imam izuzetno iskustvo sa timberland zimskim ima gi razni, za svaku nogu a da su neudobne, nema šanse. 1
Djuro Posted November 24, 2024 Posted November 24, 2024 3 hours ago, Eleniko said: imao sam a i dalje imam izuzetno iskustvo sa timberland zimskim ima gi razni, za svaku nogu a da su neudobne, nema šanse. ko to tvrdi?
Eleniko Posted November 24, 2024 Posted November 24, 2024 ja to preventivno no pošto zekica to traži za dete video sam neki rang za 3.999 u planeti, mislim da su potpuno zadovoljavajuće za taj uzrast možda bi ih i ja nosio u nuždi 1
Papovac Posted November 24, 2024 Posted November 24, 2024 12 hours ago, Svemir Zeka said: Jeste važno i to.....hvala ti Važno mi je i ovo za broj, kad online gledam, da znam - negde se u centimetrima razlikuje po tri broja među različitim brendovima, npr on može da obuje 36, a negde bude broj 33 sin, 6. razred, trazio da mu drugu godinu za redom uzmem afidas duboke terex za zimu. kaze da su i prethodne bile super idobne. nije ih pocepao, ali porasla noga. 1
bradilko Posted November 27, 2024 Posted November 27, 2024 @Djuro ove patike asics gel 1130 https://runrepeat.com/asics-gel-1130 onda ove asics gel venture 6 i new balance 530. ovi kazu za siroka stopala. sve u superlativu za ove prve i trece a i druge ali za siroka stopala. imam usko stopalo. imam new balance https://runrepeat.com/new-balance-2002r i bas su udobne. ne znam da li su one za siroka stopala. samo mi trebaju za hodanje. koje da kupim?
Djuro Posted November 27, 2024 Posted November 27, 2024 51 minutes ago, bradilko said: @Djuro ove patike asics gel 1130 https://runrepeat.com/asics-gel-1130 onda ove asics gel venture 6 i new balance 530. ovi kazu za siroka stopala. sve u superlativu za ove prve i trece a i druge ali za siroka stopala. imam usko stopalo. imam new balance https://runrepeat.com/new-balance-2002r i bas su udobne. ne znam da li su one za siroka stopala. samo mi trebaju za hodanje. koje da kupim? vreme za dad shoes! NB 2002 nije za siroka stopala. In general, NB patike nisu siroke. u principu, 2002 je malo visa kategorija od svih gore navedenih. zato nemoj bas ocekivati iste performanse od ovih ostalih. Asics 1130 je, od svih ovih, sigurno najneudobniji. to bih iskljucio. ne kazem da je tvrd, samo mislim da su ovi drugi udobniji (ako ti je udobnost najvazniji kriterijum). venture ili NB530? to je otp slicna klasa. ja bih uzeo sebi NB. a za tebe ne znam. probaj, ako ikako mozes.
bradilko Posted November 27, 2024 Posted November 27, 2024 2 minutes ago, Djuro said: vreme za dad shoes! NB 2002 nije za siroka stopala. In general, NB patike nisu siroke. u principu, 2002 je malo visa kategorija od svih gore navedenih. zato nemoj bas ocekivati iste performanse od ovih ostalih. Asics 1130 je, od svih ovih, sigurno najneudobniji. to bih iskljucio. ne kazem da je tvrd, samo mislim da su ovi drugi udobniji (ako ti je udobnost najvazniji kriterijum). venture ili NB530? to je otp slicna klasa. ja bih uzeo sebi NB. a za tebe ne znam. probaj, ako ikako mozes. te nb 2002 su bas udobne. udobnost narafski. pa opet ce izgleda nb iako sam hteo da probam i asics. imao sam ih polovinom 80-ih. doduse platnene ali tad sam mogao da nosim svakakve patike pa i nazovi patike hvala puno @Djuro 1
Recommended Posts