Eleniko Posted October 20 Posted October 20 Imam preporuku za Ruse, imaju radnju u Savskoj 33B, 1900RSD https://www.instagram.com/reboots.rs?igsh=emhtcHl4Mnpjbjhr 1 2
napadaj Posted October 20 Posted October 20 22 minutes ago, Boksi said: Čišćenja patika Aj dont kno, nisam bio tamo zbog tog debilnog radnog vremena, iako mi je blizu. 1
*edited by mod Posted October 20 Posted October 20 5 hours ago, Boksi said: @napadaj cena? 1500 čišćenje, a za ostalo zavisi od stanja i šta se radi. 1
bradilko Posted November 17 Posted November 17 jel valjaju hoka rincon 4? nasao za 94 eura. ne bih running samo walking.
Papovac Posted November 17 Posted November 17 neka iskustva sa salewa? drze dobru cenu, pa me interesuje da li ih je neko probao? ne za profesionalno planinarenje, vec za celodnevno hodanje.
Djuro Posted November 17 Posted November 17 3 hours ago, bradilko said: jel valjaju hoka rincon 4? nasao za 94 eura. ne bih running samo walking. valjaju, ako ti je stopalo usko. Btw Rincon nije tipicna hoka, djon je malo tvrdji (u odnosu na clifton, bondi, stinson). 1
Djuro Posted November 17 Posted November 17 2 hours ago, Papovac said: neka iskustva sa salewa? drze dobru cenu, pa me interesuje da li ih je neko probao? ne za profesionalno planinarenje, vec za celodnevno hodanje. kvalitet je dobar. dobre su za celodnevno hodanje u prirodi (nisu za celodnevno hodanje po betonu.)
zorglub Posted November 17 Posted November 17 2 hours ago, Djuro said: nisu za celodnevno hodanje po betonu Koje jesu, tj. koje bi preporučio? 1
aram Posted November 17 Posted November 17 8 minutes ago, zorglub said: Koje jesu, tj. koje bi preporučio? baš hoću i ja da pitam
zorglub Posted November 17 Posted November 17 Ali da su bele kožne. U ovim novim bakandžama ovako mator izgledam urnebesno.
Recommended Posts