Boksi Posted September 27 Posted September 27 Ja uzela ove skoro na muškom odeljenju Urnisale su mi stopala u početku. Sad smo u ljubavi 3 1
Popular Post slepa živana Posted September 28 Popular Post Posted September 28 slične ovakve sam želela da imam tamo 1980 i neke. danas sam ih kupila kriza zadnji godina oće neko na basket 10 3 1 1
Heaviside Posted October 17 Posted October 17 uzeo ove letos. ok udobnost ali ništa spec u tom pogledu.
Boksi Posted October 19 Posted October 19 On 17. 10. 2024. at 10:15, Heaviside said: uzeo ove letos. ok udobnost ali ništa spec u tom pogledu. Zašto im je jača cena? I šta misliš vrede li te novce?
Heaviside Posted October 19 Posted October 19 1 hour ago, Boksi said: Zašto im je jača cena? I šta misliš vrede li te novce? ja sam ih platio 100 evra na internetu, toliko vrede po meni. kvalitetnije su i meni bolje izgledaju od new balance od 50-60 evra i sličnih modela. ne znam koja je regularna cena. 1
Svemir Zeka Posted October 20 Posted October 20 On 27. 7. 2024. at 21:14, Djuro said: “Pali babu da ti štrika najke”? no prob Ovooooo 😍😍😍😍😍
*edited by mod Posted October 20 Posted October 20 Ako nekom treba, malo iznad Đerma lik drži radnju koja čisti i sređuje patike. Puna preporuka. 1 1
napadaj Posted October 20 Posted October 20 Al ima najgore radno vreme - samo radnim danima od 9 do 16. Nema šanse da stignem ako nisam na odmoru.
Recommended Posts