booyaka Posted July 25 Posted July 25 19 hours ago, kud u maglu Simoviću said: stigle skarpice Žnaru, srry 1
Popular Post Djuro Posted July 27 Popular Post Posted July 27 (edited) “Pali babu da ti štrika najke”? no prob Edited July 27 by Djuro 2 3 5
bags Posted August 3 Posted August 3 Otisao po lagane cipele za leto. Na kraju ovim nisam mogao odoleti... 6 2
napadaj Posted August 17 Posted August 17 On 11. 6. 2024. at 18:19, napadaj said: Neeeeed this! One Adidasove Five Ten su mi sve odvratne i sve odlažem da ih uzmem, pa bih na keca radije uzeo ove. Naravno da su odmah isparile i da ih sad na Ebay valjaju za po 800 dolara
Boksi Posted August 30 Posted August 30 4 hours ago, Bir Adim Öte said: Konačno nabavih dobre bele patike: 1 2
Ardian Posted August 31 Posted August 31 19 hours ago, bags said: Ako su ovo muske noge... Nisam peder, majkemi! Elem, patike su baš udobne, kvalitetne, dobra koža, kalup mi savršeno odgovara. Ljudi znaju da naprave dobru obuću (Falc S.p.a.), 50 godina se bave time, ali nekako im ne ide branding i marketing. Dok rade za druge uslužno (valjda Diesel, Trussardi, ...) - tu bude love. Ali svoje brendove da stvore i izvedu na put - slabašno. Jedva čekam da opet idem klincu po Naturino patike/cipele u Rumu i pročešljam šta imaju za mene u tom njihovom outletu, po cenama 5-8.000din. 1
Sandradjer Posted August 31 Posted August 31 2 hours ago, Bir Adim Öte said: Nisam peder, majkemi! Elem, patike su baš udobne, kvalitetne, dobra koža, kalup mi savršeno odgovara. Ljudi znaju da naprave dobru obuću (Falc S.p.a.), 50 godina se bave time, ali nekako im ne ide branding i marketing. Dok rade za druge uslužno (valjda Diesel, Trussardi, ...) - tu bude love. Ali svoje brendove da stvore i izvedu na put - slabašno. Jedva čekam da opet idem klincu po Naturino patike/cipele u Rumu i pročešljam šta imaju za mene u tom njihovom outletu, po cenama 5-8.000din. Patike su bas lepe. I jos ovo sto si napisao i sa slike se vidi 1
Boksi Posted August 31 Posted August 31 4 hours ago, Bir Adim Öte said: Nisam peder, majkemi! Elem, patike su baš udobne, kvalitetne, dobra koža, kalup mi savršeno odgovara. Ljudi znaju da naprave dobru obuću (Falc S.p.a.), 50 godina se bave time, ali nekako im ne ide branding i marketing. Dok rade za druge uslužno (valjda Diesel, Trussardi, ...) - tu bude love. Ali svoje brendove da stvore i izvedu na put - slabašno. Jedva čekam da opet idem klincu po Naturino patike/cipele u Rumu i pročešljam šta imaju za mene u tom njihovom outletu, po cenama 5-8.000din. Patike su fenomenalne! Uzgred, ja sam juče uzela Superstar na muškom odeljenju. A zanimljivo mi bilo da su proizvedene u Srbiji. Da se ne vraćam nazad, neko pominjao Porrada Lupo iz Niša? Njihova obuća se, navodno, proizvodi u Italiji. Imam jedne slične, super izgledaju, ali su prilično teške. 2
zorglub Posted August 31 Posted August 31 11 hours ago, Bir Adim Öte said: Jedva čekam da opet idem klincu po Naturino patike/cipele u Rumu i pročešljam šta imaju za mene u tom njihovom outletu, po cenama 5-8.000din. Jel' ima sigurno i obuće za odrasle?
barfly Posted September 17 Posted September 17 Proletos sam u mrskoj Zari uzeo neke najobičnije bele ravne patike. Mislim da su bile oko 3.5k, a prilično su udobne. 3
Moonwalker Posted September 19 Posted September 19 Moja nova akvizicija plus nove starke (ofucale se stare) Spoiler 3
Recommended Posts