June 1Jun 1 Nisam klasične starke obukao sigurni preko deceniju ipo. Ali sam naleteo da u Tokiju rade custom print direktno u radnji pa nisam odoleo.Doduše nisu imali crne pa sam uzeo sive, a i odavno sam prošao fazu da bi stavljao mistične natpise na japanskom pa sam se opredelio za neke njihove dizajne.Cena prava sitnica Total za patike + 4 printa 60-65e
July 12Jul 12 Burazer došao iz Nemačke, vadi kutiju s patikama iz torbe i kaže: "Uzeo sam ti Nike Premium Pegasus", nigde ih nema, opšte ludilo po internetu, odmah se rasprodaju kad puste neku seriju, znaš kakve su"... Otvara kutiju, kad ono bele patike sa crvenim vazdušnim đonom SpoilerSvi znaju da meni nikako ne kupuju bilo šta crveno, a posebno ne crveno-belo, ne znam šta mu bi. I sad ne znam šta da radim s ovim patikama.
July 12Jul 12 Nosi ih. Sta te briga za straftu, ne moras biti toliki navijac. Prvo lepe su (mornarske boje), a drugo te su udobno propast. Imam skechers taj tip. Za ne poverovati koliko su udobne. Edited July 12Jul 12 by Moonwalker
July 12Jul 12 A zbog čega? Baš nisam oduševljen. Možda zato što sam navikao na patike sa širokim đonovima, a ove imaju uzak.
July 12Jul 12 10 hours ago, napadaj said:Burazer došao iz Nemačke, vadi kutiju s patikama iz torbe i kaže: "Uzeo sam ti Nike Premium Pegasus", nigde ih nema, opšte ludilo po internetu, odmah se rasprodaju kad puste neku seriju, znaš kakve su"... Otvara kutiju, kad ono bele patike sa crvenim vazdušnim đonom SpoilerSvi znaju da meni nikako ne kupuju bilo šta crveno, a posebno ne crveno-belo, ne znam šta mu bi. I sad ne znam šta da radim s ovim patikama.ove sa narandžastim đonom su brutalne, Najki nisam kupio sigurno jedno 7-8 godina, ali o njima bih razmislio
Sunday at 13:345 days 20 hours ago, napadaj said:A zbog čega? Baš nisam oduševljen. Možda zato što sam navikao na patike sa širokim đonovima, a ove imaju uzak.kao i uvek ovakva vrsta hajpa nema veze sa kvalitetom i udobnoscunajk promenio ceo-a i kao resili da posle x godina konacno izbace dobre patike za trcanje. ceo se svuda pojavljuje u njima, ogranicili ponudu pa je tesko doci do nih, grunuli sigurno ogromne pare u marketing i satro neutralne influnesre itd. mislim da neutralni ljudi koji se bave patikama nisu odusveljeni perfromansamaestetski mi se ne svidjaju nijedne patike za trcanje i uvek bi pre dao 200 evra za neki NB 99x made in usa/uk i uzivao u ceznjivim pogledima klinaca hipstera 😁i sve to da mi je i dalje totalno udobno da hodam i stojim ceo dan. ili neka druga, manje sabanska estitika od najka sa ogromnim vazdusnim djonom.Ali jedan ultra udoban par sa modernom tehnologijom svakako treba imati i ove su mi cak i lepuskaste za tu nisu, sigurno mnogo lepse od ON, Hoke i vecine asics modela. mislim da se koriste kao sneaker tj. lifestyle patike, za trcanje kao sport ima boljih izbora. sve to da kostaju tipa 120-150 evra maksimum. za 200 evra se vec dobijaju mnogo bolje performanse ako ozbiljnije trcis ili patike koje su i dalje udobne ali ne izgledaju neprimereno ako ih nosis uz bilo sta osim trenerke ili sorca.
Sunday at 14:335 days Nmg da verujem da je neko napadaju uzeo crveno-bele patike, kakav kiks životni Mada su patike fakat lepe
Sunday at 15:115 days Uska mi je desna, gazim ka unutra u njoj zato što mi nije dovoljno široka, pa će svakako morati na doboš.Btw nedavno sam uzeo UA Phantom 4 RFLCT i njih toplo preporučujem. Edited Sunday at 15:115 days by napadaj