msv Posted September 30, 2022 Posted September 30, 2022 On 19.9.2022. at 22:47, Frank Pembleton said: Malo je skeri ona al ajde da ne lajem.... Nazvala emisiju "Mastilović & Jasnić"
Frank Pembleton Posted September 30, 2022 Posted September 30, 2022 Nazvala emisiju "Mastilović & Jasnić" Stvarno?....shiit has hit the fan.
msv Posted September 30, 2022 Posted September 30, 2022 (edited) Tako stoji u programu Edited September 30, 2022 by msv
Frank Pembleton Posted September 30, 2022 Posted September 30, 2022 Tako stoji u programuGde ima taj program da se vidi?....shiit has hit the fan.
dvb-t manijak Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 (edited) Nikad ne biste pogodili šta mislim o njihovom programu. Najviše mi smeta ovih 6 stvari, a ponajviše treća! Spoiler ipak ste kliknuli znači radi šema Edited October 3, 2022 by dvb-t manijak 5 2
Nikodije Posted October 5, 2022 Posted October 5, 2022 Nataša Bekvalac gošća u emisiji Slavice Đukić Dejanović. Krindž kao takav.
Milosh76 Posted August 1 Posted August 1 Ovo je treći veliki TV transfer Blic televizije ovog leta - posle prelaska Danila Mašojevića, poznatog voditelja, i Ivana Ivanovića, autora najdugotrajnijeg late night showa, te i celokupne postave emisije “4 i po muškarca”. Ovi prave televiziju koja nece biti klasicna Vucicevska...
mraki Posted August 1 Posted August 1 (edited) Tajkun ih sve kupuje… oh, wait edit: oni su neka ekipica, vuku jedno drugo…možda nadju mesto i za Natašu. Edited August 1 by mraki
Spirit Posted August 1 Posted August 1 (edited) 1 hour ago, igoraki said: Ostade li iko na Novoj? Nevena Ali kako sam negde video ide u London od jeseni, neka stipendija je u pitanju, tako da niko Edited August 1 by Spirit
Milosh76 Posted August 1 Posted August 1 (edited) Rada Djuric 😁d kada ce BlicTV na SBB? Edited August 1 by Milosh76
Recommended Posts