September 30, 20222 yr On 19.9.2022. at 22:47, Frank Pembleton said: Malo je skeri ona al ajde da ne lajem.... Nazvala emisiju "Mastilović & Jasnić"
September 30, 20222 yr Tako stoji u programuGde ima taj program da se vidi?....shiit has hit the fan.
October 3, 20222 yr Nikad ne biste pogodili šta mislim o njihovom programu. Najviše mi smeta ovih 6 stvari, a ponajviše treća! Spoiler ipak ste kliknuli znači radi šema Edited October 3, 20222 yr by dvb-t manijak
August 1, 2024Aug 1 Ovo je treći veliki TV transfer Blic televizije ovog leta - posle prelaska Danila Mašojevića, poznatog voditelja, i Ivana Ivanovića, autora najdugotrajnijeg late night showa, te i celokupne postave emisije “4 i po muškarca”. Ovi prave televiziju koja nece biti klasicna Vucicevska...
August 1, 2024Aug 1 Tajkun ih sve kupuje… oh, wait edit: oni su neka ekipica, vuku jedno drugo…možda nadju mesto i za Natašu. Edited August 1, 2024Aug 1 by mraki
August 1, 2024Aug 1 1 hour ago, igoraki said: Ostade li iko na Novoj? Nevena Ali kako sam negde video ide u London od jeseni, neka stipendija je u pitanju, tako da niko Edited August 1, 2024Aug 1 by Spirit