Nikodije Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 On 4.8.2023. at 1:30, Nevernik said: Imam neki osećaj da ceo život gledam jednu te istu Vošinu utakmicu. Večni déjà vu. Permanentno stanje neispunjenih očekivanja. Fudbalski klub opozicije. Opušteno, danas je utakmica godine za Vošu. Verujem da ćete da izginete. Ostalo nije bitno.
fandorin Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 Jel ima negde da se gleda Hajduk Paok večeras?
Profesionalac Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 (edited) Na Poljudu Spoiler izgleda da nema, Areni kvalitetno seva paja za Q LK - osim FKP nema nekog prenosa koliko vidim Edit: ima ipak i Fener-Olimpija https://www.tvarenasport.com/fudbal/uefa-liga-konferencije/8690/fudbal-liga-konferencija-kvalifikacije-partizan-sabah-vremenski-uslovi/news/ Edited August 10, 2023 by Profesionalac 1
Milošica Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 1 minute ago, renne said: HRT 2 prenosi, i Arena BiH Jel to skrembluju na SBB?
renne Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 da, ali pokreneš eon, uključiš vpn na makedoniju, i nije više skremblovano 1
Meduzalem Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 2 hours ago, renne said: da, ali pokreneš eon, uključiš vpn na makedoniju, i nije više skremblovano A?
renne Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 1 hour ago, Medusa_trip said: A? pa mi smo valjda ovde it, tek, pravnički forum valjda imamo vpnove šalu na stranu, makedonska ip adresa ukida geo blok na sportskim događajima na hrtu
elementary Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 Linijski sudija je dobar . Fudbal kao našu ligu da gledamo . Biće valjda golova .
elementary Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 Loš Partizan ali napred su solidni ,umuvace nešto slučajno. Ovaj Sabah pokušava ali ipak ne znaju , mogli su lagano do vodjstva , valjda su do sada videli kakvu paklenu odbranu ima Partizan . Onaj Belić na svakoj utakmici dobije žuti i nastavi kao da nema žuti
Meduzalem Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 59 minutes ago, renne said: pa mi smo valjda ovde it, tek, pravnički forum valjda imamo vpnove šalu na stranu, makedonska ip adresa ukida geo blok na sportskim događajima na hrtu Pa nismo svi. Doduše, ja sam nesuđeni advokat. Snašao sam se, tnx anyway.
Recommended Posts