Jump to content

UEFA Liga Konferencija (sve sezone)

Featured Replies

0 0 revans, Borac ide dalje, čini mi se rapid ili fiorentina

• 2 weeks later...

:sleep2:

Dali mogu Borac i Celje da ostvare najveći uspeh ex yu klupskog fudbala nakon raspada SFRJ. 

Celje u 40. minutu izjednači na 1:1 i onda do kraja poluvremena prime 2 komada :frust:

Kakvo ludilo u Luganu :ziga:, 4:3 biče produžetci. Celje ima igrača više. 

4:4  :ziga:

Produžetci i u Beču, Rapid vodi 2:1. 

Edited by Cash

Primi Celje gol 5:4 :laugh:. Utakmica baš za Miljenkovu dušu :D

Penali

To je to Celje je u 1/4 finalu :ziga:

Edited by Cash

Jbg, strah i mene vise da eksperimentisem. U prvom terminu neocekivana gomila golova.

Steta za Borac, bili su sasvim konkurentni. Celje ipak prolazi na penale, lepo.

Just now, Miljenko said:

Jbg, strah i mene vise da eksperimentisem. U prvom terminu neocekivana gomila golova.

Steta za Borac, bili su sasvim konkurentni. Celje ipak prolazi na penale, lepo.

Nisam gledo Borca, vidim po statistici da je Rapid bio puno bolji. 

sramota na sta licimo

I eto najveci uspeh od raspada zemlje napravilo Celje, a niko ziv ne bi tipovao na njih od svih ex klubova. Cetvrtfinale verovatno s Fiorentinom. Velika steta za Borac ali Rapid zasluzeno.

19 minutes ago, Cash said:

Nisam gledo Borca, vidim po statistici da je Rapid bio puno bolji. 

Da, Rapid je i u prvom mecu imao dosta bolje sanse. Rezultatski su bili korektni. Vidim u poslednje vreme puno utakmica sa 15-3 odnosom udaraca na gol ili nesto jos zesce od toga i max jednom golom. Cini se da su napadaci sve gori.

Edited by Miljenko

28 minutes ago, W.F.C. said:

I eto najveci uspeh od raspada zemlje napravilo Celje, a niko ziv ne bi tipovao na njih od svih ex klubova. Cetvrtfinale verovatno s Fiorentinom. Velika steta za Borac ali Rapid zasluzeno.

Setio sam se, među 8 se je 99e plasirao i Varteks Varaždin u 1/4 ih je izbacila Mallorca. Ako Celje hoče da bude najuspešniji ex yu morače da se plasira u polufinale 😁

5 minutes ago, Cash said:

Setio sam se, među 8 se je 99e plasirao i Varteks Varaždin u 1/4 ih je izbacila Mallorca. Ako Celje hoče da bude najuspešniji ex yu morače da se plasira u polufinale 😁

A mislim i Hajduk da je imao cetvrtfinale LS 90-tih sa Ajaksom... E jbga 🙂

Hajduk je bio u 1/4 finalu lige šampiona, pre par godina je i Dinamo bio u 1/4 finalu kupa uefa 

a vosa sa verderom u intertotou? ili bese bastija