Jump to content
IGNORED

UEFA Liga Konferencija (sve sezone)

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted (edited)

То сам скроз сметнуо с ума, одлични су били, добили Аз и нерешено с Вилом, у јакој групи се баш нису обрукали.

што је најлуђе нешто ми је сад синуло да сам се и тад ишчуђавао и помињао наше разваљивање Зрињског пре сто година :isuse:

Edited by johan nagel
Posted (edited)

eh, dok TSC postradava kući, nešto razmišljam da bi bilo spektakularno izvući statistiku naših u Evropi ove sezone, za sada. valjda će neki portal da uradi to. mi smo pogubili skoro sve živo, ispali i primili jedno 15 golova, cigani su primili mislim 13 do sada, a tek sledi Barsa, Štutgart.......ovi ostali mogu misliti šta su uradili

jebeš mi sve ako nismo primili jedno 50 golova i ostvarili  jedno 15 poraza. Zvezda je pobedila Bodo u Beogradu, ne mogu da se setim bilo kakvog druog pozitivnog rezultata. mi smo vodili posle 90. minuta u Švajcarskoj al se i to završilo nerešeno i ispadanjem, pa mi ne deluje kao pozitivan rezultat

Edited by Ted
Posted

TSC    4 0 0 4   1:12

PAR    6 0 1 5   4:14

VOJ    4 1 0 3    3:6

ZVE    5 1 0 4    5:13

RKG    2 1 0 1    2:2

ukupno

SRB   21  3  1 17    15:47

• Haha 3
Posted

Borac ima dobre sanse da prodje dalje,  samo da sad ne stanu. Jos neka pobeda i cak je top 8 blizu.

• +1 1
Posted
5 minutes ago, Ted said:

ukupno

tačno se vidi da nam nedostaje nacionalni stadion

• +1 2
Posted

prilično poražavajuća slika.....mi faktički nemamo ni jedan klub koji može da igra u Evropi takmičenje za koje se kvalifikovao

ok, Zvezda može da igra Evropu, ali zbog sistema popune igra jedino takmičenje u kome nema šta da traži 

Posted

Tako je Casharo, expose nas

• Wub 1
Posted
7 hours ago, Ted said:

ukupno

Ovo je solidan napredak u odnosu na prošlu sezonu. Imamo već dve pobede više, a Zvezda i TSC imaju još 9 utakmica 

Lol

Posted
49 minutes ago, Nikodije said:

Ovo je solidan napredak u odnosu na prošlu sezonu. Imamo već dve pobede više, a Zvezda i TSC imaju još 9 utakmica 

Lol

toga se i plašim ;)

dubinska analiza ukazuje da su dve od tri pobede bile Pirove, jer su sklubovi posle njih ispali (RKG, VOJ). zapravo je jedina vredna pobeda, u fudbalskom i materijalnom smislu bila Zvezdina nad Bodom/Bodeom kak li se već kaže, jebem ih u ime

Posted

Kada se spoje evropski rezultati iz ove i prošle sezone imamo 4 pobede i nekih 40 poraza, uz tri nerešene, tako nešto.

• Haha 1
Posted

i ako tome dodaš pregnuća nacionale selekcije......dobije se kompletna slika

našem fudbalu treba da se desi nešto slično što se sad dešava u fkp......svi da odu iz fss u jednom danu, privremena uprava, pa lepo da krenemo jedno po jedno da rešavamo

Posted

ma sve ovo delom i jeste posledica propasti pfc u zadnje 2 godine, pa su pilićarski klubovi dobili priliku da igraju grupnu fazu u evropi

- samrtna jesen domaćeg fudbala, možemo li do savršenog skora 0 0 14 ostaje da se vidi :happy:

- još jedan pokazatelj zagovornicima privatizacije, do čega bi ista dovela, u smislu rezultata u evropi, kada imaš pilićare na čelu klubova poput predsednika tsc, koji je izjavio da, pošto nema šanse da osvoji lk, neće ni ulagati u pojačanja, možete zaboraviti na napredak ostalih klubova pa samim tim i lige, ni skraćenje lige na 10 timova tu ništa kvalitetnije ekipe ne bi formirala

- kada tim koji je godinama u vrhu domaćeg fudbala raskući petoplasirana ekipa poljske na domaćem terenu, sve je jasno

- ja bih, da sam neka fudbalska vlast :D, za onakve izjave doneo dekret, kojim bi se zbog namernog nanošenja štete domaćem fudbalu, toj ekipi u narednih 5 puta kada ista izbori kval. za evropu, učešće u istima uskratilo

-- znam da nije realno i po propisima, eto nek barem primeri kako su se poneli  fk orbanovački i trgovački, budu na umu ljudima koji se zalažu za privatizaciju u sadašnjem ambijentu koji kreiraju gramzivi biznismeni koji još nisu završili prvobitnu akumulaciju kapitala

Posted

TSC i Čuka su bili trenutni incidenti, evo FKP se vraća na velika vrata, Voša je sve jača, pa neka nam ta dva velikana narednih godina poprave koeficijent.

Posted

nije problem da ga poprave.....ali će onda opet na scenu da stupe nejaki i biće ista priča. kao onaj jo-jo efekat, kad neko smrša 20 kila pa se ugoji 30 za tren oka