ducca Posted March 14, 2024 Posted March 14, 2024 28 minutes ago, W.F.C. said: Bravo Paok, ali koliko je Ajaks propao, razbija ih Aston Vila najstrasnije, svaki napad sansa Makabi i Olimpijakos teska mutljavina, dvaput po 1:4 Nasledje Ten Haga Inače Villa ima jači tim neuporedivo, na svakoj poziciji su bolji.
Profesionalac Posted March 15, 2024 Posted March 15, 2024 Vila je znatno iznad konkurencije u LK, Fiorentina se izdvaja na 2. mestu - svi ostali su tu negde. Čak mi se čini da je veća razlika između Vile i Fiorentine, nego Fiorentine i ostatka (videlo se u dvomeču sa Izraelcima da može biti mučenja) - pa deluje da će biti relativno zanimljiva završnica. 2
goofs Posted March 15, 2024 Posted March 15, 2024 Briž - PAOK Fiorentina - Plzen Vila - Lil Olimpijakos - Fener (biće mrtvih) Vilin deo žreba je jači, ali su i oni jači, čini mi se da idu u finale sa Fiorentinom. 3
kud u maglu Simoviću Posted March 15, 2024 Author Posted March 15, 2024 gledam sad paok dinamo u reprizi, ništa specijalno paok ne nadire i ne davi žabu dođu do gola i uvale ga deluje da je dinamovce tumba pojeo
kud u maglu Simoviću Posted March 15, 2024 Author Posted March 15, 2024 evo i živković otrčao da proslavi s paokarama kad ga je zabiotm i nije dobio žuti karton
Profesionalac Posted March 15, 2024 Posted March 15, 2024 Koliko sekundi je proveo tamo? molim vas kolega da baratamo činjenicama...
ubibobi Posted May 8, 2024 Posted May 8, 2024 (edited) Fiorentina pogodila bar 5 puta okvir gola, nema šanse da prođe ovo Edited May 8, 2024 by ubibobi
ducca Posted May 29, 2024 Posted May 29, 2024 Oly večeras sa Zvezdinom taktikom iz Barija, da se ne primi gol pre svega. A i datum…
ZokiAsov Posted May 29, 2024 Posted May 29, 2024 Grozna utakmica, kako ovo nije otislo na penale ne znam
Recommended Posts