June 7, 20231 yr Jean li ja počeo da starim i samo meni smetaju Arenini komentatori koji se onako dernjaju nakon postignutog gola iz penala?
June 7, 20231 yr 2 minutes ago, red star forever said: Jean li ja počeo da starim i samo meni smetaju Arenini komentatori koji se onako dernjaju nakon postignutog gola iz penala? Ma foliraju uzbuđenost... Doduše, meni je ovo bolje, nego kad stondirani Gojko blene u tikete i ne prati dešavanja na terenu...
June 7, 20231 yr Author 34 minutes ago, radisa said: Ma foliraju uzbuđenost... drugačiji je utisak, a i sam prenos kada si na stadionu u otvorenoj kabini nego kad sediš u off kabini bez kiseonika ovi mu lagano daju po gasu al nije da ih ne loži celokupan ambijent
June 8, 20231 yr Author jel možete da prepravite naslov u uefa liga konferencije(jednina, evropska konferencija)
June 8, 20231 yr Čestitke čekićarima, uz malo sreće do evropskog trofeja. Inter da uzme recept za subotu, pa bi bilo lepo da PL, La Liga i Serie A imaju po jednu recku ove sezone.
July 20, 20231 yr Fića Kljajić izbacio RajvoSa u penal seriji i odveo Torpedo Kutaisi u drugo kolo Edited July 20, 20231 yr by Nikodije
July 21, 20231 yr У судару два титана играла се пенал серија, 23 извођача и 23 постигнутих пенала, а онда се десило ово. Spoiler После Гзира добила, додуше, тако да није вредело много