radisa Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 Porodiše ga Mojesarini puleni... Ostaje veliki nogobulj, definitovno...
red star forever Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 Jean li ja počeo da starim i samo meni smetaju Arenini komentatori koji se onako dernjaju nakon postignutog gola iz penala?
radisa Posted June 7, 2023 Posted June 7, 2023 2 minutes ago, red star forever said: Jean li ja počeo da starim i samo meni smetaju Arenini komentatori koji se onako dernjaju nakon postignutog gola iz penala? Ma foliraju uzbuđenost... Doduše, meni je ovo bolje, nego kad stondirani Gojko blene u tikete i ne prati dešavanja na terenu...
kud u maglu Simoviću Posted June 7, 2023 Author Posted June 7, 2023 34 minutes ago, radisa said: Ma foliraju uzbuđenost... drugačiji je utisak, a i sam prenos kada si na stadionu u otvorenoj kabini nego kad sediš u off kabini bez kiseonika ovi mu lagano daju po gasu al nije da ih ne loži celokupan ambijent
kud u maglu Simoviću Posted June 8, 2023 Author Posted June 8, 2023 jel možete da prepravite naslov u uefa liga konferencije(jednina, evropska konferencija)
Profesionalac Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 Čestitke čekićarima, uz malo sreće do evropskog trofeja. Inter da uzme recept za subotu, pa bi bilo lepo da PL, La Liga i Serie A imaju po jednu recku ove sezone.
Filozof manijak Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 Ipak je bolje da Siti uzme titulu, da imamo debitanta osvajača 2
goofs Posted June 8, 2023 Posted June 8, 2023 Poslednji put Šunka je uzela (pošten) evropski trofej 1965. Koincidencija? 1
Nikodije Posted July 20, 2023 Posted July 20, 2023 (edited) Fića Kljajić izbacio RajvoSa u penal seriji i odveo Torpedo Kutaisi u drugo kolo Edited July 20, 2023 by Nikodije
Подсемафорска 20 Posted July 21, 2023 Posted July 21, 2023 У судару два титана играла се пенал серија, 23 извођача и 23 постигнутих пенала, а онда се десило ово. Spoiler После Гзира добила, додуше, тако да није вредело много 3
Recommended Posts