papapavle Posted December 1, 2023 Posted December 1, 2023 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: imaju 3x više publike nego u žarkovu da igraju Čuka je s Banovog Brda, kakvo crno Žarkovo. 1 1
Ted Posted December 1, 2023 Posted December 1, 2023 na Banovom brdu verovatno ima više budista nego navijača Čukaričkog ja sam sa Brda
Miljenko Posted December 14, 2023 Posted December 14, 2023 Koja je fora sa Zrinjskim. Sta oni mogu da igraju protiv Ville. Plus onaj 4-3 preokret. Ja ne verujem da su oni na nivou nasih top timova.
Godfrey Posted December 14, 2023 Posted December 14, 2023 (edited) Može Čuka da počinje utakmice 11 na 8 u grupi? Ako ikad više udju. Edited December 14, 2023 by Godfrey
John Coltrane Posted December 14, 2023 Posted December 14, 2023 Xabi sa drugim timom spakovao 5 komada Moldeu. Hložek dopelpak. 19:3 gol razlika na 6 mečeva. 1
kud u maglu Simoviću Posted March 7 Author Posted March 7 baš gotivni ovi dinamovi dresovi(minus reklama)
Nikodije Posted March 9 Posted March 9 al kako je dinamo rutinski odradio grobare iz soluna, bas kao prave evropske kajle. mogu cak i da osvoje ovu konferencija ligu 1
*edited by mod Posted March 14 Posted March 14 On 9. 3. 2024. at 12:51, Nikodije said: al kako je dinamo rutinski odradio grobare iz soluna, bas kao prave evropske kajle. mogu cak i da osvoje ovu konferencija ligu Kako je PAOK rutinski odradio Gate 13 iz Zagreba, bas kao prave evropske kajle. mogu cak i da osvoje ovu konferencija ligu 2
Nikodije Posted March 14 Posted March 14 Nisam gledao prvo pol, al u drugom ih Dinamo satire, gol plus dva zicera. Biće svašta do kraja
W.F.C. Posted March 14 Posted March 14 (edited) Bravo Paok, ali koliko je Ajaks propao, razbija ih Aston Vila najstrasnije, svaki napad sansa Makabi i Olimpijakos teska mutljavina, dvaput po 1:4 Edited March 14 by W.F.C.
ultra plasticni Posted March 14 Posted March 14 16 minutes ago, W.F.C. said: Makabi i Olimpijakos teska mutljavina, dvaput po 1:4 a na stadionu ima ljudi ko da igraju imt cukaricki
Nikodije Posted March 14 Posted March 14 Ciganijakosu baš leže ovi Orbanovi i Vučićevi stadioni po Srbiji.
Recommended Posts