August 24, 20231 yr Šta rade ovi ,masakr, mogli su da daju bar još laganih tri gola, poigravaju se . Svuda neizvesno samo na ovoj utakmicu laganica . Edited August 24, 20231 yr by elementary
August 24, 20231 yr 1 minute ago, tsva said: Danci se bas obrukase danas. Sta su sve promasili Nije ovo realno. Dogodila se 1 sklanjalica™.
August 24, 20231 yr Author Just now, harper said: Nije ovo realno. Dogodila se 1 sklanjalica™. nije, nismo izašli sa omladincima
August 24, 20231 yr Partizan je imao sansu da casno ispadne prosle sedmice i nije je iskoristio. Al da su za ovo odlagali prvenstvo je bas onako tuzno
August 24, 20231 yr Ali Duljaj kao onaj Pajkomen iz domaćeg filma sto ga udaraju po ćeli ,skakuce samo levo desno ,ima loš igrački kadar ali ni sam ne zna šta radi ovde . Edited August 24, 20231 yr by elementary
August 24, 20231 yr 12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: nije, nismo izašli sa omladincima Zato Danci jesu. Nije dugo trebalo da vam se obije o glavu ono izdrkavanje na igracima Vojvodine zbog penala, crvenog i autogola a narocito zbog gola Bukarija. Bukvalno ste u dlaku isto prosli veceras, samo je umesto penala i crvenog bilo dva penala. S tim sto je ulogu Bukarija odigrao ovaj mocni Osman od 18 godina. What goes around comes around.
August 24, 20231 yr Author ozbiljna nadanja imaš ne znam ko mi je odvratniji, žarkovačka zdrava priča ili gavri munji
August 24, 20231 yr Andrija Zivkovic ubija, peti gol na poslednja 3 meca Edited August 24, 20231 yr by pantelia