Jump to content
IGNORED

Rapidšer.kom

Recommended Posts

Posted

za kojota i mocu:Cryptload je povremeno neupdateovan sto se tice Megaupload sifri i tako s vremena na vreme treba cekati dok softver ne krene da sam prepoznaje megaupload sifre. To nije to Cryptloada, vec do Megaupload politike kojom oni na svakih 3 meseca i slicno komplet-menjaju sistem sifriranja. :U mom slucaju se dosad visestruko isplatilo cekati Cryptload, nego eksperimentisati s drugi sofleri :)

• Replies 522
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• eye of the beholder

45

• ion

26

• Аврам Гојић

22

• Mil@n

21

Posted
za kojota i mocu:Cryptload je povremeno neupdateovan sto se tice Megaupload sifri i tako s vremena na vreme treba cekati dok softver ne krene da sam prepoznaje megaupload sifre. To nije to Cryptloada, vec do Megaupload politike kojom oni na svakih 3 meseca i slicno komplet-menjaju sistem sifriranja. :U mom slucaju se dosad visestruko isplatilo cekati Cryptload, nego eksperimentisati s drugi sofleri :)
pa kako kada mi izadje onaj prozorcic gde trebam da ukucam sifru? nikada sam program to nije odradio.
Posted

Ma, JDownloader je najbolji... Već ste sve mogli skinuti bez ukucavanja...

Posted (edited)

@ kojotProveri da li ti je podeseno u Options/Settings/Captchas - da li ti je Majority Wins opcija ukuljucena. To mozes pratiti u Log-meniju na glavnom Cryptload prozoru, tako sto ces videti koliko je prethodnih pokusaja imao za tekucu captchu. Ako jeste ukljucena i Cryptload se muci i ne prepoznaje Megaupload captche, to znaci da su skoro promenjene sifre i da ce tek nakon 5 do 10 dana, kada useri nagomilaju dovoljan broj Megaupload captchi u Cryptload arhivu, Megaupload captche moci da se normalno prepoznaju u programu. Da bi se postarao da tvoj Cryptload salje nove sifre u bazu podataka proveri takodje da li ti je ukljucena "Upload not registered captchas" opcija u Captchas meniju.Takodje vidi da ti je Auto-update opcija ukljucena da onog momenta kad nove captche budu downloadable u njihovoj arhivi da tvoj program moze da ih skine.Koristan za pracenje situacije oko Megaupload captchi i svega u vezi oko Cryptload updateova jeste njihov forum: http://www.cryptload.info/forum/?langid=2@ Ajant23Nisam koristio dosad Jdownloader. Na koju foru on uspeva premoscavati ovaj problem oko Megaupload captchi ?

Edited by DarkAttraktor
Posted
Nisam koristio dosad Jdownloader. Na koju foru on uspeva premoscavati ovaj problem oko Megaupload captchi ?
Radi automatski. Ti ni ne konstatuješ da je i bilo captchi... :D
Posted

Eh, pa radi i Cryptload automatski :)Ja reko Jdownloader ima integrisan neki finiji, novi metod prepoznavanja captchi.

Posted

Kakav li bi to finiji metod bio od toga da ti sve radi, a da ni ne konstatuješ da je i postojao problem? :huh:

Posted (edited)
Zna li neko dali JDownloader radi i na netload-u? I tamo treba da se ukuca sifra kao na megaupload-u.
Radi.Ja inace imam premium rapidshare, a za sve ostalo koristima jDownloader i mnogo je mocna stvar.I ako moze u JDowloaderu da se unese username i pasword za bilo koji od share sajtova, za moj premim rapidshare nalog koristim FlashGet. Edited by deeps
Posted

jel mogu nekog da zamolim da mi poshalje na pm ili ovde okaci uputstvo za CL da se sam resetuje da ne bih chekao 15min "pauze" na RS?...hvala :)

Posted (edited)

Aj sad, Koltrejne, forvarduj to i meni. Nisam na telekomu. Fala!

Edited by Buck Naked
Posted

sinoc mi kojot poslao ip charger koji sam ubacio u CL i shljakalo je (skinuo sam 4-5 fajlova, sve jedan za drugim i sa cekanjem od po 60sec izmedju fajlova), ali od jutros me zeza, jel mozda problem shto sam iskljucio ruter (preko noci ga iskljucujem ako neshto ne skidam) ili sta vec?...ruter je HG 510 echo life (ADSL lelekom )

Posted

Kojot i Koltrejn carevi, hvala im puno.

Posted
sinoc mi kojot poslao ip charger koji sam ubacio u CL i shljakalo je (skinuo sam 4-5 fajlova, sve jedan za drugim i sa cekanjem od po 60sec izmedju fajlova), ali od jutros me zeza, jel mozda problem shto sam iskljucio ruter (preko noci ga iskljucujem ako neshto ne skidam) ili sta vec?...ruter je HG 510 echo life (ADSL lelekom )
Da nisi taj IP changer premestio u neki drugi folder?
Posted

ne, stoji mi na desktopu otkako sam ga skinuo...cak sam pokushavao da ubacim neki drugi, pa opet taj pravi koji mi je preksinoc radio, ali nece...pomagaj :(

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...