Jump to content
IGNORED

Rapidšer.kom

Recommended Posts

Posted (edited)
Jel vama rapid radi kako treba? Ja skidam preko cryptloada i desava mi se cesto da download ide od maksimalih 115kb/s do 0 i nazad.Jel to zato sto nemam premium ili?
isto se ovo i meni desava, dok megaupload radi ok.jel moze nekako da se zaobidje ono kucanje sifre kad se skida sa megauploada? Edited by kojot
  • Replies 522
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• eye of the beholder

45

• ion

26

• Аврам Гојић

22

• Mil@n

21

Posted

to i mene interesuje za MU jer ne mogu da sedim uz komp i kucam sifre nonstop.

Posted
JDownloader?
Znam da nemam problema sa njim, ali sada proverio za svaki slučaj...Megaupload radi na JDownloaderu bez ukucavanja...
Posted

Problem sa brzinom koja varira je zapravo tehnicke prirode.Sustina je da u tim intervalima rapidshare radi sporije nego inace, negde na oko 30-40kb, a da bagoviti (ili ne?)program brzinu detektuje sa silnim oscijalcijama. Zato sto je MU za rapidshare zakon, zato kod njega i nema oscijalcija.Zapravo, ne pamtim kada sam naleteo na taj problem kod rapidshare-a, jer rapidshare koristim od ponoci do podneva, u periodu kada ne pravi takve probleme.

Posted

A za Jdownloader jel treba neki dodatni fajl da moze da skide neograniceno bez premium naloga na Megaupload?

Posted

Ne znam koliko je ograničenje na megaupload. Do 350MB sigurno nije. Drugim rečima, sa JD na Megauploudu skidaš klasičnu epizodu serije bez ukucavanja i u komadu, ako imaš link.Inače, JDownloader ne može da reši problem po pitanju neuplaćenog naloga, ali ponekad mi se čini da rešava sve ostalo. Imali su u avgustu najnoviji update i to je stvarno sjajno kako su sve doterali. Barem, meni...

Posted
Jel vama rapid radi kako treba? Ja skidam preko cryptloada i desava mi se cesto da download ide od maksimalih 115kb/s do 0 i nazad.Jel to zato sto nemam premium ili?
To se i meni desava ali samo u "udarnom terminu" od 20h do ponoci .. pretpostavljam da je to termin kada se najvise skida sa RSa. I mislim da premium korisnici nemaju tih problema (mozda)
Posted (edited)

nemaju :wicked: koliko znam, nemaju bash nikakvih problema. za 5 sati je moguce skinuti celu prvu sezonu Star Trek-a. Na 2mbs veze, stabilnom brzinom od 240 KBps.Ljudi, premium je jebeno dobra stvar. Uplatio sam ga pre nekoliko dana, i osecam se kao da mi se ceo internet nekako....otvorio, postao dostupniji. I sve to za 1000 din mesecno. Nalog sam dobio za 45 minuta od trenutka odluke da ga napravim. Detalji na PM, da ne ispadne da reklamiram posrednika.

Edited by vasudeva418
Posted

a sta ce ti posrednik? vizu ili neku drugu karticu i uplati sam, paypall je keva. i bice jeftinije, mislim da je 7 € mesec dana.

Posted
a sta ce ti posrednik? vizu ili neku drugu karticu i uplati sam, paypall je keva. i bice jeftinije, mislim da je 7 € mesec dana.
Neam kartice, ja verujem u gotovinu. Ovaj baja ima racun kod Intese, znaci ne treba ni uplatnica, samo kazes broj shalterushi i dovidjenja. Razlika u ceni usluge je naknada koju rado placam za izbegavanje smaranja sa online formularima.
Posted

Zna li neko dali JDownloader radi i na netload-u? I tamo treba da se ukuca sifra kao na megaupload-u.

Posted

Sumnjam da može, ali pridružujem se pitanju... :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...