Jump to content
IGNORED

Rapidšer.kom

Recommended Posts

Posted (edited)

Koristim CrytLoad + IP changer, ima godinu danamalo sam se namucio dok nisam nasao "foru" za novi modem HG520i koji se sada dobija od TelekomaOd kada mi je receno za taj program prestao sam da placam RS premium i problemi su minimalni**desava se da mi se blokira modem - 1x u mesecnoskidanje preko RS mi je 10x bolje od bilo kakvih torentaTorente iskljucivo koristm za nesto sto ne moze da se nadje preko RS

Edited by eye of the beholder
  • Replies 522
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• eye of the beholder

45

• ion

26

• Аврам Гојић

22

• Mil@n

21

Posted

A moz da mi kazes kako radi taj ip changer ? Koristim Cryptload a ostao sam bez premiuma.

Posted

Nikakav probem, samo - moras da budes korisnik Lelekom ADSL-a

Posted (edited)
Naravno, solidarnost i bratsko pomaganje. Liberte, egalite, fraternite! :)Da li postoji neki nacin da se svi fajlovi skidaju zajedno, ili da se svi obeleze pa da se onda skidaju redom jedan za drugim, ili mora svaki posebno?
moze, ako skidas u jednom tab-u link sa rapida, u drugom link sa uplouda, u trecem sa trece adrese itd.naravno skidas isti file Edited by kud u maglu Simovicu
Posted

1 laicko pitanje: jel' podrzavaju CryptLoad i taj JDownloader nastavljanje downloada u slucaju pucanja internet veze, nestanka struje i slicno, ili mora da se skida ispocetka?

Posted
1 laicko pitanje: jel' podrzavaju CryptLoad i taj JDownloader nastavljanje downloada u slucaju pucanja internet veze, nestanka struje i slicno, ili mora da se skida ispocetka?
ne.kreće se ispočetka.
Posted (edited)

na RapiDownloadAssistant-u ne mora, samo moras da opet pokrenes program i on ce nastaviti da snima od .rar file-a na kom je prekinuo

Edited by kud u maglu Simovicu
Posted

Hvala svima, a narocito Simovicu :) Zbog cestog pucanja veze sam bio primoran da koristim torente, i stvarno me smara da igricu od 500 Mb skidam nedelju i po. Moracu da probam ovo sto je on preporucio.

Posted
na RapiDownloadAssistant-u ne mora, samo moras da opet pokrenes program i on ce nastaviti da snima od .rar file-a na kom je prekinuo
Ovo važi za svaki downloader, mora ponovo da se skida samo rar na kom je pukla veza, oni prethodno skinuti ne moraju, nisam bio dovoljno precizan.
  • 2 weeks later...
Posted

sta je ovo kog djavola? svaki download se zapuca na 99.99%.ne verujem da je problem do mene, jer megaupload mi radi normalno. megaupload je, to se mora znati, vladar sveta za rapidshare.

Posted
sta je ovo kog djavola? svaki download se zapuca na 99.99%.ne verujem da je problem do mene, jer megaupload mi radi normalno. megaupload je, to se mora znati, vladar sveta za rapidshare.
nikakvih problema sa RS u poslednjih 48 sati. "Free user" sam.I nema razlike izmedju MU i RS kada se koristi CryptLoad i/ili JDownoader ;)
  • 1 month later...
Posted

Jel vama rapid radi kako treba? Ja skidam preko cryptloada i desava mi se cesto da download ide od maksimalih 115kb/s do 0 i nazad.Jel to zato sto nemam premium ili?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...