Sludge Factory Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Naravno, solidarnost i bratsko pomaganje. Liberte, egalite, fraternite! :)Da li postoji neki nacin da se svi fajlovi skidaju zajedno, ili da se svi obeleze pa da se onda skidaju redom jedan za drugim, ili mora svaki posebno?
Аврам Гојић Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 (edited) Koliko znam, nijedan program za lancano skidanje RS fajlova ne podrzava free dowload, poenta i jeste u tome da se mrcvaris, skidas jedan po jedan, i na kraju, kad ti dozlopizdi, platis premijum nalog.edit: ako neko ima drugaciju informaciju, bilo bi lepo da je podeli sa nama. Edited July 27, 2009 by vasudeva418
Sludge Factory Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Znaci, tvrdoglavost (moze da) se isplati! Fino.Ok, copy/paste link po link, a izmedju svaka dva skidanja mora da se ceka 15 min?
Аврам Гојић Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 (edited) Upravo tako. Mada klikni refresh tu i tamo, oce Rapidshare i da oprosti 5-10 minuta ponekad.edit: Inace rapidshare skidanje moze sasvim lepo da se sakrije od administratora firme u kojoj radite. Dobro, ne bas lepo, ali kako-tako. Admin u principu vidi dve stvari: protok i aktivne procese, isto kao u Task Manageru....Firefox Throttle ogranicava protok tako da ne otmes firmi ceo bandwidth, a za aktivne procese, bitno je da tokom cekanja prozor sa Rapidshareom bude minimized, tako ga admin nece videti. Edited July 27, 2009 by vasudeva418
Кристофер Лумумбо Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 skini cryptload (program za download sa rapida i slicnih sajtova) i, ako imas adsl, skini ipchanger. na taj nacin neces cekati tih 15 minuta, vec samo minut. meni je neko na forumu dao link za skidanje tog ip changera, tako da ce se verovatno neko javiti i dace ti link za download.
Аврам Гојић Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 To, legendo! Jos kad bi to moj admin na poslu pristao da instalira
Cyrano de Bergerac Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Koliko znam, nijedan program za lancano skidanje RS fajlova ne podrzava free dowload, poenta i jeste u tome da se mrcvaris, skidas jedan po jedan, i na kraju, kad ti dozlopizdi, platis premijum nalog.edit: ako neko ima drugaciju informaciju, bilo bi lepo da je podeli sa nama.Ja koristim RapidShare Plus, radi upravo to na free download. Sam pošalje zahtjev svakih 60 sekundi, dok ne prođe period čekanja.
Аврам Гојић Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Ja koristim RapidShare Plus, radi upravo to na free download. Sam pošalje zahtjev svakih 60 sekundi, dok ne prođe period čekanja.wow! e to je vec nesto. hvala kolega
Кристофер Лумумбо Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 To, legendo! Jos kad bi to moj admin na poslu pristao da instalira post je namenjen sludgeu, ali sam zaboravio da stavim ^^.
Sludge Factory Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Sirano, gde ima da se skine taj Rapidshare Plus? Imas neki linak?Hvala Siranu i Kojotu na savetima. Ja sam na SBB-u.
Cyrano de Bergerac Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Ima ga na avaxu, da ne ostavljam link. Ako ga ne nađeš, poslaću ti na PM.
MaRkOMaN Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 ovo je ok za rekreativce, za danonocno skidanje premium se podrazumeva: (+ ako ste privacy freak, zaobidjite)http://www.grablinksby.us/rs/http://www.rapidhard.345.pl/http://www.rapid8.com/ ^takvih sajtova ima pun k, i iza svakog se krije ista sema - skidanje fajla kroz nekoliko doniranih premium naloga, prvo na njihov server a onda ka vama + sve to uz obasipanje reklamama/popupovima, jer jelte - mora nesto i da se zaradi.. ipak, da omogucavaju simultano skidanje/accelerator/necekanje (tj. klacenje bez placanja), omogucavaju (ako vec 1 ne da unos vise linkova istovremeno, koristite vise njih u isto vreme, i eto) + imajte u vidu da je sve to prilicno nestabilno (sto zbog ljudske prirode/human-faktora, sto zbog RSa koji stalno menja sistem, izmedju ostalog i da bi satro sve moguce zaobilazne putanje) = ova 3 rade dugo, al to ne znaci da im kraj nije izvestan..
ion Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 (edited) Takođe, koristim jdownloader više od 1/2 godine.Dešavlo mi se da stavim desetine linkova i da ne proveravam komp po 2 dana, i sve poskida.Automatski skine, pa sačeka 15m, pa skine...Automatskim updateovima prati promene na rs.Sam program je portable, ne zahteva instalaciju, već skini i vozi, ali zasnovan je na Javi, pa je potrebno da bude instalirana. Edited July 29, 2009 by ion
Recommended Posts