Jump to content
IGNORED

Rapidšer.kom

Recommended Posts

Posted

i drugi put .... ;)

• Replies 522
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• eye of the beholder

45

• ion

26

• Аврам Гојић

22

• Mil@n

21

Posted

Rapid oet skresao brzine dl-a za free usere, a u sustini kad nije opterecen sistem ide dobro, kada je opterecen opet se priblizava neslavnoj proslosti...

Posted
Several optimizations on the RapidShare network code have taken place. It is now possible to download a single file with over 100 MBit/s (where available) if you are a premium user. Furthermore the general speed feeling when browsing our page should have rised significantly. However, to make all this possible, the maximum speed of free users downloading files has been limited to a maximum of one Megabit per second.
Posted (edited)

Napisah to u mom prethodnom postu, na momente vuce dobro i vise od Megabita, a kada je optrecenje pada ispod... a pre par nedelja sam npr. vukao i do 250 KB/s za free usere.

Edited by Bane5
Posted

E, a jel ovo moje sranje od kablovskog provajdera (KDS NS) koje svima daje istu IP adresu mogu da zajebem preko tog vaseg IP changera? Hvala.

• 1 month later...
Posted

Jel' ima neka plemenita i dobra dusa da me uputi u sve tajne i cari skidanja sa rapidshare-a? :) Do sad sam uglavnom koristio torrente i hubove, pa nisam upucen u rapid. Npr. nasao sam neki search engine za rapidshare http://rapidshare-search-engine.com/ Jel' valja ovaj i ima li neki bolji?Kad obavim pretragu sta i kako dalje? Jel' potrebna neka registracija, ili tako nesto, ili moze sve lako i fraj?Zahvaljujem! :)

Posted (edited)

Evo ovako. Po mom iskustvu, najlaksi nacin za pretragu je sledeci: u Guglu upisati search query u sledecem obliku: "Tacno-ime-onoga-sto-trazim" rapidshare. Primer: hoces da skines gospel kompilaciju "Goodbye, Babylon", i upises "Goodbye Babylon" rapidshare. Ima sajtova koji kao fora indeksuju rapidshare, kao sto je filestube, ali rapidshare zapravo ne podrzava ma kakvu pretragu, pa se na tim search sajtovima zapravo akumulira djubreta, svaki dvadeseti link valja a neki su bogme i opasni. Linkovi koji ce ti izaci kao rezultat mog nacina pretrage vodice te ka blogovima ili forumima na kojima su objavljeni linkovi za filmove/serije, stagod. Jedan od izuzetno bogatih RS blogova, ako ne i najbogatiji, je legendarni avaxhome.ws. Ne zamajavaj se sa sajtovima za pretragu, google je mnogo mnogo brzi i efikasniji, a tako ces i sam brzo nauciti gde da trazis ono sto te zanima.Pravilo pri free skidanju je da te izmedju dva fajla (a fajlovi su najcesce 100 ili 200 mb veliki) ceka 15 minuta pauze. Nema registracije, lako je i fraj.

Edited by vasudeva418
Posted (edited)

Vasudeva je 1 dobra i plemenita dusa! -_-Hvala!BTW, jel' trebaju navodnici na ono sto trazis, ili si to ti onako stavio ovde u primeru?

Edited by Sludge Factory
Posted

Navodnici ogranicavaju pretragu samo na fajlove koji se zovu bas tako i nikako drugacije. Ako upises goodbye babylon rapidshare, dobices i goodbye lenin i babylon burning, i kojesta jos, a veruj me cekace te, za neke stvari, i kopanje po dvadeset strana search resulta i takav shoder ti ne treba.

Posted (edited)

Ok! Hvala!Kako ide dalje? Svaki fajl se skida posebno. Jel' to zipovano?EDIT: ok, vidim sam da jeste zipovano!

Edited by Sludge Factory
Posted

Molim. Nego, na RS blogovima ponekad je potrebna registracija, Rusi u tome prednjace ali su poznati i po kvalitetu onoga sto postuju. Medjutim, fino je registrovati se i ako to nije obavezno, da bi se mogao ostaviti komentar na skinuti fajl, tipa "Thnx! Good quality rip, subtitles are not well synced", ili "Only 128kbps, don't bother if you aim for high quality sound" ili tako nesto informativno za ostale koji dodju da DL-uju.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...