eye of the beholder Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 (edited) Upomoć!U pitanju je Rapidshare, ali na onom topiku će pitanje biti zakopano, a i mislim da je do nekih računarsko-internetskih podešavanja, a ne Rapidsharea.I, kada pokušavam da skidam fajlove sa Rapidshare, kažeYour IP address 82.208.192.1 is already downloading a file. Please wait until the download is completed.A ja apsolutno ništa ne downloadujem. Obično skidam preko onog programa CryptLoad, ali je ista stvar. Kaze "Already Downloading. Wait 15 seconds" i tako u nedogled.šta da radim, pomagajte! I meni se u poslednja dva dana desavaju takve stvari sa cryptloadom. pocrvene mi sve zvezdice i fajlovi ni makac.S tim sto meni tvoju gresku prijavljuje samo ako skidam fajlove peske- c/p u explorer...Prosli put kad mi se zakucao crypt, aninstalirala sam ga i ponovo instalirala i radio je ok.Kada se to meni desilo, morao sam da restartujem modem.... Edited May 22, 2009 by eye of the beholder
Buck Naked Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 A kako se to radi? Komplikovano, cim je worried face?
Joshua Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 A kako se to radi? Komplikovano, cim je worried face?pa valjda ima neko dugme za restart.. za moj ruter je dril da restart dugme drzis 30 sekundi dok se sve ne pogasi i onda se on dozove pameti.nisam nikad analizirala sbb-ovu (ili ciju vec imas) opremu, pa ne mogu nista korisnije da kazem. sori.
Venom Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 (edited) Ne bih da te alarmiram, ali meni pre par dana rekoshe da IKOM (bg kablovski provajder) josh drzi sve korisnike u maltene lokalnoj mrezi, pa svi imaju isti vanjski™ IP. Shto ce reci, ako KDS radi to isto, problem je shto ti komsha neshto skida i onda nema skidanja dok on ne zavrshi...a za restart, ako vec ne znash kako drugachije, iskljuchi modem/ruter iz struje :D. Edited May 22, 2009 by Venom
Rockford Rock Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Upomoć!Odnedavno imam novi računar i novi internet, kablovski, lokalnog novosadskog provajdera KDS. I, kada pokušavam da skidam fajlove sa Rapidshare, kažeYour IP address 82.208.192.1 is already downloading a file. Please wait until the download is completed.A ja apsolutno ništa ne downloadujem.Na žalost svi korisnici NS Cable ( KDS NS) koriste prema spoljnom netu tu IP adresu. Ta adresa je aktuelna od pre 10-tak dana tj. od ubrzanja neta. Ranije smo isto bili iza Nat-a, ali se retko dešavalo da je zauzet link. Najviše su pogođeni oni koji koriste Rapidshare i Megaupload jer je preko dana gotovo nemoguće skinuti nešto sa tih servera.Nešto bolja situacija je sa manje korišćenim serverima ( mediafire, hotfile, uploading, depositfile) odakle se manje skidaju fajlovi, pa je lakše naći slobodan termin kad niko ne skida.Torenti i dc++ programi rade dobro.Ako ti je jako važno da skidaš fajlove baš sa Rapidshare servera, bojim se da je jedino rešenje da uplaćuješ dodatnih 250 dinara mesečno za javnu IP adresu.
Bane5 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 inace je bio neki problem do RS-a pa je Cryptload u dva dana imao dva updatea RS plug-in-a.
Buck Naked Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Rokforde, hvala puno na pojašnjenju. Jebiga, jeste mi važno. Prvo ću videti kako mi ide sa torentima (koje ne podnosim), a ako se moja netrpeljivost ne promeni, pitaću smradove iz KDS za tu dodatnu uslugu, da imam samo svoju IP (ako sam dobro razumeo). Da li, osim dodatnog troška, to donosi još neke nepovoljnosti? I da li brzina ostaje ovolika? Hvala ti još jednom!
Rockford Rock Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Da li, osim dodatnog troška, to donosi još neke nepovoljnosti? I da li brzina ostaje ovollika?Ne, nema dodatnih nepovoljnosti, osim bednog osećaja da oni koji su na SBB ne moraju da daju tih 250 din mesečno.Brzina ostaje ista. Uplaćivao sam nekoliko meseci tu javnu IP adresu, samo lakše skidaš sa Rapidshare servera kao free user.
JozoMujica Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Obzirom da je RS koliko beše - oko 10 ? mesečno, mislim da se više isplati uplatiti premium nalog nego se jebavati sa IP adresama da bi i dalje bilo "Still 63 seconds..."
aram Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 30 dana 6?99sto duze, to jeftinijegodinu dana cini mi se oko 55?
eye of the beholder Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 (edited) A kako se to radi? Komplikovano, cim je worried face?ima malo crno dugmecne (koje se pristiska iglom ili necim tankim) iza modema (tamo gde su svi kablovi)worried face je iz razloga sto posle resetovanja gubis sve portforfadovane portove i moras iz pocetka! Edited May 25, 2009 by eye of the beholder
deeps Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Pre nedelju dan produzio nalog na jos 3 meseca, a produzen mi na 6 meseci. Verovatno se reseller zeznuo ili rapidshare ima neku akciju za koju ne znam. Eto, samo to. Malo da se pohvalim.
eye of the beholder Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Novi problemDobih od Telekoma novi modem Huawei HG520ii kada skidam nesto sa RSa posle 1 fajlapojavi se program ip changer i trazi SIFRU !! resio sam problem i ustedeo sam 21eur na 3 meseca ....
Low-Life Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 resio sam problem i ustedeo sam 21eur na 3 meseca ....Budi drug pa reci kako, jer sam i ja promenio ruter.
Low-Life Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 @ eye of the beholderOvaj tvoj IP changer odlicno radi telekomovim HG620i i HG520s ruterima. Najlepse zahvaljujem.
Recommended Posts