Wednesday at 21:031 day 1 minute ago, ubibobi said:Bio ladno u kolevci kad su zadnji put nešto uzeli Biće ti zahvalan što misliš da ima 17 godina :D
Wednesday at 21:101 day Just now, Mr.Mxyzptlk said:kako vam se da da gledate ovo...Svaki pravi ljubitelj fudbala je gledao i navija za Njukastl, Palas i veceras Spurse. Kako da se propusti skidanje nevinosti 👼
Wednesday at 21:121 day 7 minutes ago, copkillah said:Biće ti zahvalan što misliš da ima 17 godina :DMa na evropski sam mislio, liga kup ne računam
Wednesday at 21:171 day 17 minutes ago, John Coltrane said:Čestitke @MercuzzioSamo daj Ugartea da polomi ovu argentisku pizdu Romera, jebem li mu mater folersku.5 minutes ago, copkillah said:Čestitke @Mercuzzio , dočekao si! :D4 minutes ago, ubibobi said:Bio ladno u kolevci kad su zadnji put nešto uzeli Hvala, hvala. Prvi evropski trofej Totenhema koliko ja pratim fudbal. Nisam bio u kolevci nego sam već i prohodao kad je 84. uzeo Kup Uefa. I to sa Tasmanijskim Đavolom na golu. Richarlison mrtvi. Son koji je već bivši igrač. Solanke koji je jedva izgurao drugo polvreme....Ovaj cirkus od ekipe koji je sklepao Ange Mađija i povrede i učinak na svim ostalim frontovima i na kraju najveći uspeh u zadnjih 30-40 godina... It's the Tottenham way.Drago mi za Brenana. Žao mi što Kuluševski nije bio zdrav
Wednesday at 21:231 day Neće me biti u dogledno vreme zbog bana. Samo da kažem da je ovo bio užas od tekme, ali Ozi je zaslužio da nešto dobro uradi. Ni kriv ni dužan i za užas, kao i za trofej.
Wednesday at 21:321 day 2 hours ago, radisa said:Uzeo Kaneu Nemačkoj, pa skinuo prokletstvo i sa kluba?Smelo nagađanje... EasyNakon što sam i finale LŠ predvideo, kao i pobednika LE, moram reći..Na žalost, iako sam veliki navijač Čelsija, Betis osvaja LKOk, treba sačekati postave, ima još 7 dana, ali mislim da je Betis poprilično sigurna opcija