14 hours ago14 hr 38 minutes ago, John Coltrane said:Maunt kao Kiko Makeda! @Weenie Pooh u nevericiČestitke MUFC, CFC, i THFC na ovogodišnjim evro-titulama, morao je neko da odbrani čast ostrvskog fudbala.
14 hours ago14 hr Just now, harper lee said:Kako ce Betis da popusi neki supacki gol posle ovoliko promasenih sansi.Hah, baš sam svratio da to kažem
14 hours ago14 hr 3 minutes ago, Nevernik said:Hah, baš sam svratio da to kažem Pogledase ih fudbalski bogovi na kraju.Italijani hoce da se biju jer su izgubili and I think it is beautiful.
14 hours ago14 hr Ubiće ih Čelzi, ali nema veza. Betis je super cool tim. Još kad bi se ubacili u LS za sledeću godinu.
13 hours ago13 hr 6 minutes ago, Nevernik said:Ubiće ih Čelzi, ali nema veza. Betis je super cool tim. Još kad bi se ubacili u LS za sledeću godinu.Ma, da, igraju lep fudbal sa Pelegrinijem. Dodatni bonus je gledanje Iska koji je pravi majstor.
13 hours ago13 hr 42 minutes ago, Nevernik said:Ubiće ih Čelzi, ali nema veza. Betis je super cool tim. Još kad bi se ubacili u LS za sledeću godinu.mi nismo ubili nikoga ove sezone tako da polako s time.
5 hours ago5 hr Ali scenario gde Betis i Junajted uzimaju kupove a Antoni postaje jedina osoba u istoriji koja uzima dva kupa u istoj sezoni. Goat