Jump to content

Liga Evrope 22/23

Featured Replies

1 hour ago, Ivo Petović said:

Kakav faul, čovek trčao pravolinijski, nikakav dodatan pokret nije napravio,. Ovaj krakati svojom nogom zakačio njegovu. Ako je to žuti, onda svako može da ga iznudi kačeći svoju nogu o protivnika.

Iako sam uvek rad da naučim nešto novo, deluje mi da je aksiom da je za koliziju kako u saobraćaju, tako i u fudbalu krivac čovek koji je iza. Nebitno da li je trčao pravolinijski, krivolinijski, imao nameru da saplete ili ne. Saplitanje je saplitanje. Tvrditi da je za saplitanje kriv čovek koji je prošao igrača i trči prema golu je malo neozbiljno.

Ali Mancester i Totenhem koji su dogurali da polufinala, a tik iznad zone ispadanja u domacoj ligi

Premijer liga nikad jaca whistle

4 hours ago, pantelia said:

Bodo prodje na penale, ne mogu da verujem da su copavom Kasteljanosu dali da puca penal, i to poslednji

Fun fact: Bodø ima budžet kao Vojvodina otprilike.

3 hours ago, Nikodije said:

ajd što imaš albansku tastaturu ali odakle ti norveška

veliki si ti izdajnik, vidim cry

jesu prošli ali mufc je dozvoli 0:4 seriju lionu, nemam dovoljno jak komentar za to.

Kakvu timčinu smo mi izbacili u kvalifikacijsma za LŠ i napravili im uslugu.

Bravo Bodo, mogu i do finala.

Engleske ekipe, svakih nekoliko godina vidimo ovakav spektakl, uvek budu Liverpul il Mancester

Sećam se nekog finala pokojnog Kupa UEFA od pre nekih 20+ godina Liverpul - Alaves...e ovo je bilo u tom rangu otprilike...,.samo što nije bilo finale nego četvrtina.

10 hours ago, Nikodije said:

Bodø/Glimt
No image preview

Budsjett 2024

175 miliona kruna (oko 15 miliona evra), prosle godine imali su skoro 270 miliona (izmedju 22-23 miliona evra).