Jump to content

Liga Evrope 22/23

Featured Replies

1 hour ago, radisa said:

:D

Kadar nevera...

1 hour ago, radisa said:

:D

Kadar nevera...

Darwin neda™ titulu :fantom:

Maksimalna ocena za umetnicki dojam i stil, onako izbacis odbrambenog, polozis golmana i stativa, ja sam odusevljen. :D

F9ZIOxFXAAAkjbV?format=jpg&name=medium

Ali lik koji tuguje i proklinje sudbinu kletu, dok saigrac daje gol, neprocenjivo. Cak je nastavio i da tuguje i posle gola, jebem ti igraca

Lazetić slepac, izlazi u 2p sa 640 formacijom ne bi li sačuvao 1:0.  :srdoc:

Naravno, primio dva gola posle 5 minuta. :covid19:

4 hours ago, Ted said:

učinak Srpskih klubova u Evropi, u tekućoj sezoni (na današnji dan)

19  2  16    15:52

:heart: љубав, вера, нада :heart:

Tovari nepomensko magare dok je u blatu samo tako. Danas nam je bio divan dan, divan dan, da se nastavi tako i dalje u studenom i prosineckom...

Alah je milosrdan.

najuspešniji, za sada, je klub koji je jedini ispao. drugi nisu ispali jer nisu mogli, da jesu, ne bi propustili šansu :D

Uz to jedna mala napomena, pad lige sa 13 na 16 poziciju, sa izgledom šansom da sezonu završi na 19 mestu

Što bi značilo da će državna mezimica 2025 morati da prođe 3 kruga kval do lš

- eto cene guranja PFC na 4 mesto

Igor Matić posle debakla: Do prvog gola nam je dosta stvari uspevalo

Prvi gol primili u 6. minutu :covid19:

13 hours ago, Grandilof said:

Maksimalna ocena za umetnicki dojam i stil, onako izbacis odbrambenog, polozis golmana i stativa, ja sam odusevljen. :D

Realno je ovo napredak, prošle sezone ne bi ih bacao na travu, samo bi u trku zveknuo jednu pravo u golmana/na tribine. 

Ove sezone se neke lampice bar povremeno pale, pa je tako u prošlom kolu PL staloženo asistirao iz kontre u 97. minutu, a ovde u EL bar odradi kvalitetan prodor pre nego što se izblamira promašajem praznog gola.

Onwards & upwards, garra charrúa, ne kočimo ni zbog koga :fantom:

4 hours ago, Profesionalac said:

Igor Matić posle debakla: Do prvog gola nam je dosta stvari uspevalo

Prvi gol primili u 6. minutu :covid19:

Zvuci identicno kao igraci nase selekcije nakon identicnog debakla protiv Argentine.

Inace, opklada mi je jos uvek aktivna..bez ozbiljnijih sansi da pukne.

• 2 weeks later...

@Weenie Pooh

Nemam Arenu, šta radi Liverpul?

2 hours ago, John Coltrane said:

@Weenie Pooh

Nemam Arenu, šta radi Liverpul?

Eee, dobro si me podsetio, potpuno sam zaboravio da je večeras Tuluz. Palim strim čim dođem kući!

2 minutes ago, Weenie Pooh said:

Eee, dobro si me podsetio, potpuno sam zaboravio da je večeras Tuluz. Palim strim čim dođem kući!

Pih, vidim da se već završilo. Pobedili Francuzi 3-2, sad su ovi moji mučenici prvi u grupi sa samo 2 boda razlike :cry: 

On 26. 10. 2023. at 23:46, Ted said:

učinak Srpskih klubova u Evropi, u tekućoj sezoni (na današnji dan)

19  1  2  16    15:52

malo da dopunimo ovo, posle još jednog impresivnog kola, u kome smo ostvarili solidna tri poraza u tri utakmice, uz gol razliku 1-8

22  1  2  19    16:60

Edited by Ted

Auuu. Jokic objasnio na Areni. "Nasi treneri pricaju o karakteru, depresiji, mudima, krive teren... A niko ne pominje da igraci nemaju kvalitet"