DrIlic Posted July 27, 2022 Author Posted July 27, 2022 (edited) Ja sam glasao za Pink, Prvu, Novu i TV2. Pool se valjda zatvara 01.08. kao sto sam i namestio. Quote Poll closes on 08/01/22 at 13:49 Edited July 27, 2022 by DrIlic
AcaRadio Posted July 27, 2022 Posted July 27, 2022 Ja ću ostati pri izboru - Pink, Prva, Nova i Kaljug...ali mi je jasno da taj četvrti može da bude i TV2 ili Kurir. 1
Frank Pembleton Posted July 27, 2022 Posted July 27, 2022 Dobijaju:PrvaHepiPinkTanjug/K1NovaSIspada B92....shiit has hit the fan.
Ptica trkacica Posted July 27, 2022 Posted July 27, 2022 Just now, Frank Pembleton said: Dobijaju: Prva Hepi Pink Tanjug/K1 NovaS Ispada B92 ....shiit has hit the fan. Ne mere 5
Frank Pembleton Posted July 27, 2022 Posted July 27, 2022 Ne mere 5 [emoji6]Može, može.......shiit has hit the fan.
Ptica trkacica Posted July 27, 2022 Posted July 27, 2022 1 minute ago, Frank Pembleton said: Može, može... ....shiit has hit the fan. Misliš da će da dodaju još jednu, zbog velikog interesovanja, kako neko reče ovde? Onu Avalinu?
salerokada Posted July 27, 2022 Posted July 27, 2022 Napisah i na drugom topiku: Pink (neprikosloveni DJ Žex) Prva (da Kopernikusu ostane nešto) Hepi (Ćirilica okuplja veliki broj SNS glasača i Vučić voli da gostuje kod Marića) TV2 (Orban nije konkurisao bez razloga) Ispada B92 jer više ničemu ne služi. Nova i N1 nema šanse da dobiju jer medijska kontrola mora biti apsolutna. Kakve ambasade, kakvi bakrači, njima će se umiljavati na druge načine. I da ponovim predlog: ajmo opklade, ko promaši plaća ručak u Durmitoru. 1
gsb Posted July 27, 2022 Posted July 27, 2022 Ispada b92 jer mu je beskoristan; Ispada Happy jer mora (mnogo su proruski orijentisani); Dolazi K1 jer je njegov, a "nezavistan"; Dolazi Nova, jer mora neko drugi, a bolje oni nego N1;
igoraki Posted July 28, 2022 Posted July 28, 2022 (edited) Ne znam odakle vam optimizam da Nova dobija, toliko je radio na tome da proglasi sve koji ne pevaju njegovu pesmu za izdajnike, državne neprijatelje, lopove i zlikovce da ja ne vidim ko će sad da ga natera da njih pusti u nacionalni etar da ga tovare...kad ga strani pritisci nisu naterali na sankcije Rusiji, a verujem da su ga ozbiljno gazili tim povodom, čisto sumnjam da je nekome napolju u ovom trenutku mnogo bitna medijska u Srbiji, pa će da insistiraju da se Novoj da frekvencija. moji glasovi su Pink, Happy, Prva i Tanjug/K1, čisto da bude da se kao nešto promenilo, mada je i samo prepisivanje već postojećeg stanja sasvim moguće. Edited July 28, 2022 by igoraki 2
kud u maglu Simoviću Posted July 28, 2022 Posted July 28, 2022 11 minutes ago, DrIlic said: Valjda do 1. trebaju da odluce. jel možeš da otključaš pool?
Misko Posted July 28, 2022 Posted July 28, 2022 (edited) 17 minutes ago, DrIlic said: Valjda do 1. trebaju da odluce. 1.8? Ne znam zasto mislite da ce prva sigurno dobiti? Edited July 28, 2022 by Misko
vememah Posted July 28, 2022 Posted July 28, 2022 (edited) 13 hours ago, Ptica trkacica said: Misliš da će da dodaju još jednu, zbog velikog interesovanja, kako neko reče ovde? Onu Avalinu? Odavno se više ne emituje analogno da svaka stanica ima svoje predajnike, već digitalno unutar multipleksa koje održava JP Emisiona tehnika i veze, što će reći da onaj ko ima prijem npr. s Avale sada gleda sve nacionalne kanale na istoj frekvenciji. Tehnički možemo imati i 10-15 nacionalnih TV stanica u zavisnosti od toga koliko tih multipleksa se koristi (svaki zauzima 1 nekadašnji kanal UHF-a na kojem je emitovana jedna stanica s jednog predajnika), kojim kvalitetom stanice emituju (HD ili SD) i koji standard kodiranja video signala se koristi - zastareli MPEG-4 ili noviji HEVC. Nacionalnih stanica u Hrvatskoj je tako npr. 11 - HRT ima 4 kanala namenjena domaćoj populaciji, a od privatnih tu su RTL, RTL2 i dečji kanal RTL kockica, zatim Nova i Doma te muzički kanal CMC i Sportska TV. https://hr.wikipedia.org/wiki/Televizija_u_Hrvatskoj#Zemaljski_kanali_s_nacionalnom_pokrivenošću Edited July 28, 2022 by vememah
Recommended Posts