Jump to content
IGNORED

Stanje u IT sektoru

Svarog

Recommended Posts

Posted
26 minutes ago, ppetrovic said:

Samo privremeno dok pokrijem kolege dok se ne vrate sa godišnjeg, posle se vraćam da budem jadnik koji fleksuje parama

Nego, jesi li bio nekad u bugarskoj kaži ti nama?

Posted

Jesam i to relativno skoro, i inače često navraćam. Imam dosta drugara i kolega tamo, što pitaš?

Posted

Malo pretjerujete sada svi sa obilježavanjem i generalizacijom IT-evaca..

• +1 3
Posted
4 minutes ago, ppetrovic said:

Hehe

eto jasno ti je sve

• +1 1
Posted

je l to renne doxxuje petrovića

Posted

Ako je sredinom jula bio u Plovdivu onda nije nemoguće da smo se sreli. Ajde @renne nemoj sad da me držiš u ovolikoj neizvesnosti

Posted
1 hour ago, ppetrovic said:

Samo privremeno dok pokrijem kolege dok se ne vrate sa godišnjeg, posle se vraćam da budem jadnik koji fleksuje parama

Izvinjavam se, preterao sam.

Posted

Postoje poslovni resursi koji su vidljivi iskljucivo preko VPNa, nije svaki VPN kloniranje, opustite se malo. 

Posted
17 minutes ago, red star forever said:

Malo pretjerujete sada svi sa obilježavanjem i generalizacijom IT-evaca..

Ovo.

Velike pare (generalno, ali ovde pricam o ITju u Srbalja) mogu samo da smanje inhibicije. Ono sto hocu da kazem, ko je bio sebicni skot pre nego je krenuo da radi, taj je i sa parama i dalje sebicni skot, samo se sad vise bahati. Sa druge strane solidan broj klinaca koji imaju 3-5 godina iskustva i koji krenu da mlate za Srbiju nenormalne pare cuti i posecuje psihijatre, ili je na nekim lekovima. Dobar deo je upravo zbog toga sto ne mogu da se nose sa time da zaradjuju 5-10 puta vise od svojih roditelja, ili nekih esencijalnih drustvenih zanimanja. Mislim te stvari se pre svega nose iz kuce.

Takodje, po mom nemalom uzorku distribucija drustveno angazovanih vs zabole me q ITjevaca ne odskace od ostale populacije, cak je mozda i za nijansu bolji.

• +1 1
Posted

Postoji i druga strana medalje - mnogi koji mrze ITjevce jer ovi imaju para a oni se muce. 

Nego jel ste primetli kako je sa isplativoscu ITa prakticno nestala gik kultura, tj. prestala da bude stigmatizovana? 

• +1 2
Posted

Geek u meni vristi za obrazlozenjem tvoje tvrdnje...