ducca Posted November 8, 2022 Posted November 8, 2022 Tokom SP imaš pravo na neograničen broj transfera. Gledao samo rubriku Chips, ne i Transfers. Tnx za prosvetljenje :amater:
copkillah Posted November 8, 2022 Posted November 8, 2022 3 minutes ago, ducca said: Gledao samo rubriku Chips, ne i Transfers. Tnx za prosvetljenje :amater: Makar si pošteđen nerviranja pred ovo poslednje kolo 1
ducca Posted November 8, 2022 Posted November 8, 2022 Nerviram se od subote, al ok bolje nego svih 7 dana… ili u mom retardiranom slucaju 57. 2
John Coltrane Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 On 8.11.2022. at 10:21, ducca said: Ovaj GW zadnji rok da se ispuca prvi WC, što je enormno sranje sa njihove strane, trebali su da ga ostave kao opciju bar do prvog kola posle WC jer će biti sigurno neki pičvajz. Meni ostao i kako stvari stoje neću ga jebeno ni koristiti što mi se nikad nije desilo, tim više nego dobar u fazonu sam da sačuvam FT da imam 2 komada posle sveckog zlu ne trebalo. Jebo im Qatar mater svima! Za vreme SP imaš neograničene transfere.
Lezilebovich Posted November 12, 2022 Posted November 12, 2022 On 29.10.2022. at 17:48, Lezilebovich said: Kako mene Ivan Toney jebe, to je za udzbenike. Kad ga nema mece kao lud, kad ga imam samo nule ... +1 3
Azdaja Posted November 12, 2022 Posted November 12, 2022 Oprosti Tolo, divljakuša je morala biti iskorišćena.
Weenie Pooh Posted November 12, 2022 Posted November 12, 2022 Ivan Toney na klupi 6 poena. Cancelo, KDB, i Haaland(C) na terenu, zajedno 5 poena (dva žuta kartona). Bravo Weenie! Ako ovakvom selekcijom ne poteram Arsenal do titule, ništa nisam uradio.
Weenie Pooh Posted November 12, 2022 Posted November 12, 2022 Evo, iskukao sam još jedan gol za moju zlatnu rezervu Uz bonus, imaće 13p. 1
189- Posted November 12, 2022 Posted November 12, 2022 necu da previse pametujem, ali zbog cega imas takvog napadaca na klupi uopste? meni bi on (kao i mitrovic) igrao svaku utakmicu bez obzira na protivnika
MeanM@ Posted November 12, 2022 Posted November 12, 2022 Ivan Toney na klupi 6 poena. Cancelo, KDB, i Haaland© na terenu, zajedno 5 poena (dva žuta kartona). Bravo Weenie! Ako ovakvom selekcijom ne poteram Arsenal do titule, ništa nisam uradio. 86% igraca je trenutno na 5 poena. Od toga bar trecina ima Toneya u rezervi. Al koliko nas je junaka koji smo ga zakucali na 4. rezervuBtw, zar nije bila prica da je kaznjen nesto par utakmica zbog necega i da nece igrati do WC? 1
johan nagel Posted November 12, 2022 Posted November 12, 2022 Ово је класичан фантази 1/1, и Фоденов гол кад су га се (скоро) сви ратосиљали и Тонијеви голови кад је свима на клупи а којих је могло да буде још пар комада лагано. 2
Weenie Pooh Posted November 12, 2022 Posted November 12, 2022 26 minutes ago, 189- said: necu da previse pametujem, ali zbog cega imas takvog napadaca na klupi uopste? meni bi on (kao i mitrovic) igrao svaku utakmicu bez obzira na protivnika Uzeo ga umesto mrtvog Mitrovića, nisam se setio da ga ubacim u postavu 1
crtamOrasi Posted November 13, 2022 Posted November 13, 2022 Mislim da u zivotu nisam bio u boljem momentumu sto se tice fantazija, poslednjih 6 kola zelene strelice na sve strane, nikad bolje nisam stajao u klasiku, znam koji bi mi bili naredni potezi... tacno ce da me ruinira prvenstvo
levi Posted November 13, 2022 Posted November 13, 2022 +1 koliko me kenja u poslednjih mesec dana pauza dolazi u pravom trenutku, da nešto ne pokvarim
Recommended Posts