Midžeta Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 1 minute ago, 189- said: ova nedelja gotova pre nego sto je pocela. cancelo (c) A sta se desava ako ti kapiten ode u minus? Duplira se minus?
189- Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 1 minute ago, Midgeta said: A sta se desava ako ti kapiten ode u minus? Duplira se minus? da, imam -4 1
San Epifanio Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 Jeste da je preko hleba pogaca, al bilo bi lepo da je i vilson dobio asistenciju kod almironovog gola 1
MiddleClass Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 Postoji li opcija da napravim privatnu ligu sa drugarima i da se od narednog kola svima racunaju bodovi od 0?
Moća Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 Tako ce se i racunati.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk 1
Midžeta Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 8 minutes ago, dragance said: Tonem prema betonu. Pa dobro nam dosao
goofs Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 Samo da napomenem da imam najbolji klasik skor u celom Premieru i da se cvrsto borim za plasman u ligu konferencija sa osmog mesta
Behemoth Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 Meni sve krenulo nizbrdo kad sam ubacio Čilvela i Fodena. Čilvel je imao 3 starta za redom, i od tada samo jedan, plus povreda, a Foden nijedan start. Od tada samo gasim požare u ekipi i uvek sam tu negde oko average-a. Jedva čekam SP, da mogu da iskoristim besplatnu divljakušu
ducca Posted November 8, 2022 Posted November 8, 2022 Ovaj GW zadnji rok da se ispuca prvi WC, što je enormno sranje sa njihove strane, trebali su da ga ostave kao opciju bar do prvog kola posle WC jer će biti sigurno neki pičvajz. Meni ostao i kako stvari stoje neću ga jebeno ni koristiti što mi se nikad nije desilo, tim više nego dobar u fazonu sam da sačuvam FT da imam 2 komada posle sveckog zlu ne trebalo. Jebo im Qatar mater svima!
Azdaja Posted November 8, 2022 Posted November 8, 2022 Au ducca zajebavas?!? :'( nisam se nadao ovome. fuuuuuuck
copkillah Posted November 8, 2022 Posted November 8, 2022 9 minutes ago, ducca said: Ovaj GW zadnji rok da se ispuca prvi WC, što je enormno sranje sa njihove strane, trebali su da ga ostave kao opciju bar do prvog kola posle WC jer će biti sigurno neki pičvajz. Meni ostao i kako stvari stoje neću ga jebeno ni koristiti što mi se nikad nije desilo, tim više nego dobar u fazonu sam da sačuvam FT da imam 2 komada posle sveckog zlu ne trebalo. Jebo im Qatar mater svima! Tokom SP imaš pravo na neograničen broj transfera. 3
Azdaja Posted November 8, 2022 Posted November 8, 2022 Znači ide tim za kolo samo, pa onda muckanje tokom WCA, može bre može.
Moća Posted November 8, 2022 Posted November 8, 2022 Dobio sam @Svarog u zaustavnom vremenu ™ bonusom Kejna. Sad da vidimo šta će da me strefi sledeće mada mi je ostalo 17pts na klupi a u prošlom kolu još više.
goofs Posted November 8, 2022 Posted November 8, 2022 Mali info - cene se zakljucavaju sledeci vikend, nakon poslednje odigrane utakmice, sto znaci nema spekulacija i zajebavanja sa transferima tokom WC, mozete komotno da ostavite naloge do sredine decembra. 3 1
Recommended Posts