October 30, 20222 yr 10 minutes ago, pbg12345 said: ne mogu stranci da igraju za reprezentaciju 5 igraca sa najvecom minutazom su stranci Jao da. Meni su svi igraći FMP-a naši, pa zato.
November 18, 20222 yr nije mi jasno kako su uspeli da zakomplikuju ovo, iskljucio sam se na 15 razlike ili tako nesto u zadnjoj
November 19, 20222 yr On 18.11.2022. at 18:51, April said: Zanimljiv Turčin u MZT Ali ga je onaj trener izfenirao za sve pare, u pm seljačine. Od cijele ekipe urlaš na dijete od 18 godina, koji pri tome igra sasvim korektnu utakmicu.
January 13, 20232 yr Frka a? Dooobro Sale bez, ako je neko bio skoro sa koje spoljne strane treba uci u halu da se zavrsi na tribini iza klupe sa igracima? Kolko se secam unutra nije moguce sa tribine na tribinu, a jedini put kad sam bio u hali je pre sto godina kad je zvezda tu docekala buducnost
January 14, 20232 yr napustio sam posle perfidne sudijske kradje u prvoj cetvrtini tako nesto se moze doziveti samo protiv klubova porodice covic
January 14, 20232 yr Što se nisi skinuo da pojačaš Borac? Ne bi bio u najgoroj formi u timu, siguran sam.