Jump to content
IGNORED

KK FMP

munze

Recommended Posts

Posted

Evo me na dečjem rođendanu sa Filipom Čović. :D

Posted

Prodali smo Trentaru u Zenit, nisam zadovoljan, bio je baš zabavan za gledanje. Ne liči mi na Čoviće da prodaju igrače u sred sezone. 

Posted

Stigao novi bek umjesto Trentare,  Austin Tiglhman (27, 185) ex Le Portel. 

Posted

ček, sad sam tek provalio da je puno ime fmp-a košarkaški klub fabrika metalnih proizvoda fudbalsko klađenje, ono sa meridianom je bilo kudikamo elegantnije

Posted

Ne mogu sad, gledam Trentaru kako jebe cska. 

• +1 1
  • Wub 1
  • 3 weeks later...
Posted

''Dosadašnji prvotimac Metalca iz Valjeva Čarls Mening (1998, 193) je novi košarkaš KK FMP SoccerBet.

Mening je nakon koledž karijere koju je proveo na prestižnom LSU univerzitetu, došao u Valjevo i u KLS prosečno beležio 12.4 poena uz 3.8 skokova i 3.8 asistencija.''

• 1 month later...
Posted

Javor je stvarno majmunčina. Dobri su Manning i Moore, još da je Valinskas pa da se napadnu do kraja. 

Posted

manning odlepio partizan na +10

• 1 month later...
Posted

Lijepa košarka u Železniku, panteri dobri večeras protiv Olimpije. Šteta za tricu Ferrella.

Posted

joe i ja napljuvasmo bo beecha na pocetku sezone, ispade on odlican igrac. opaka prangija. juce i aleksa s isprangijao. njih dvojica se menjali. jedan krene, trpa, onda ga zameni ovaj drugi i nastavi gde je prvi stao.

• 1 month later...
Posted

Ubjedljiva pobjeda i u revansu protivu Mege, Izundu zabio dvije trice bez koske, bice interesantno finale. Čini mi se 10.06. da kreće.

• Haha 1
Posted (edited)

..

Edited by pbg12345
  • 1 year later...
Posted

Daj Covicu potpisi Simanica, ne brukaj se.

• +1 3