Jump to content

Featured Replies

Evo me na dečjem rođendanu sa Filipom Čović. :D

Prodali smo Trentaru u Zenit, nisam zadovoljan, bio je baš zabavan za gledanje. Ne liči mi na Čoviće da prodaju igrače u sred sezone. 

Stigao novi bek umjesto Trentare,  Austin Tiglhman (27, 185) ex Le Portel. 

ček, sad sam tek provalio da je puno ime fmp-a košarkaški klub fabrika metalnih proizvoda fudbalsko klađenje, ono sa meridianom je bilo kudikamo elegantnije

Ne mogu sad, gledam Trentaru kako jebe cska. 

• 3 weeks later...

''Dosadašnji prvotimac Metalca iz Valjeva Čarls Mening (1998, 193) je novi košarkaš KK FMP SoccerBet.

Mening je nakon koledž karijere koju je proveo na prestižnom LSU univerzitetu, došao u Valjevo i u KLS prosečno beležio 12.4 poena uz 3.8 skokova i 3.8 asistencija.''

• 1 month later...

Javor je stvarno majmunčina. Dobri su Manning i Moore, još da je Valinskas pa da se napadnu do kraja. 

• 1 month later...

Lijepa košarka u Železniku, panteri dobri večeras protiv Olimpije. Šteta za tricu Ferrella.

joe i ja napljuvasmo bo beecha na pocetku sezone, ispade on odlican igrac. opaka prangija. juce i aleksa s isprangijao. njih dvojica se menjali. jedan krene, trpa, onda ga zameni ovaj drugi i nastavi gde je prvi stao.

• 1 month later...

Ubjedljiva pobjeda i u revansu protivu Mege, Izundu zabio dvije trice bez koske, bice interesantno finale. Čini mi se 10.06. da kreće.

Da, bice :laugh:

..

Edited by pbg12345

• 1 year later...

Daj Covicu potpisi Simanica, ne brukaj se.