February 1, 20232 yr Prodali smo Trentaru u Zenit, nisam zadovoljan, bio je baš zabavan za gledanje. Ne liči mi na Čoviće da prodaju igrače u sred sezone.
February 5, 20232 yr ček, sad sam tek provalio da je puno ime fmp-a košarkaški klub fabrika metalnih proizvoda fudbalsko klađenje, ono sa meridianom je bilo kudikamo elegantnije
February 25, 20232 yr ''Dosadašnji prvotimac Metalca iz Valjeva Čarls Mening (1998, 193) je novi košarkaš KK FMP SoccerBet. Mening je nakon koledž karijere koju je proveo na prestižnom LSU univerzitetu, došao u Valjevo i u KLS prosečno beležio 12.4 poena uz 3.8 skokova i 3.8 asistencija.''
April 3, 20232 yr Javor je stvarno majmunčina. Dobri su Manning i Moore, još da je Valinskas pa da se napadnu do kraja.
May 6, 20231 yr Lijepa košarka u Železniku, panteri dobri večeras protiv Olimpije. Šteta za tricu Ferrella.
May 7, 20231 yr joe i ja napljuvasmo bo beecha na pocetku sezone, ispade on odlican igrac. opaka prangija. juce i aleksa s isprangijao. njih dvojica se menjali. jedan krene, trpa, onda ga zameni ovaj drugi i nastavi gde je prvi stao.
June 7, 20231 yr Ubjedljiva pobjeda i u revansu protivu Mege, Izundu zabio dvije trice bez koske, bice interesantno finale. Čini mi se 10.06. da kreće.