MiddleClass Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 17 minutes ago, Zlurad said: Sportski PSGa ce morati ozbiljno da razmisli koga da dovede ovog leta. A i mozda malo o svojoj igri. Murinja, naravno
ArleKino Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 Richarlison ispao iz jedinog takmičenja u kojem je dao gol za Spurse ove sezone. Ne znam je li jači bio Conte koji vadi Kuluševskog i ubacuje Sancheza u situaciji kad mu treba gol ili komentator na Areni koji misli da su zvižduci na stadionu upućeni od navijača Milana Kuluševskom, a ne od navijača Spursa Conteu. 1
pasha Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 Bilo je Parizana, veseli su stigli. Da se razumemo, nije mi drgao jer se i 1860 raspada plus ovo sada...
Baldrick S. Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 26 minutes ago, MiddleClass said: Murinja, naravno Ne verujem. Murinjo igra prilicno defanzivno a u ovom i ovakvom PSG-u ne znam da li 5 coveka znaju da igraju odbranu. Za kontre je PSG super ali treba neko i da brani gol. Ja ne znam da li sam dobro video da Mbappe nosi kapitensku traku pored zivog Mesija i Ramosa. Sportski (direktor), delegira bas ono spontano.
Lancia Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 29 minutes ago, MiddleClass said: Murinja, naravno To samo Zidan moze da dovede do trofeja LS + da dovedu krstenog centarfora.
MiddleClass Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 17 minutes ago, Zlurad said: Ne verujem. Murinjo igra prilicno defanzivno a u ovom i ovakvom PSG-u ne znam da li 5 coveka znaju da igraju odbranu. Za kontre je PSG super ali treba neko i da brani gol. Ja ne znam da li sam dobro video da Mbappe nosi kapitensku traku pored zivog Mesija i Ramosa. Sportski (direktor), delegira bas ono spontano. Da, bas mu je Real igrao defanzivno. Farsa moze da sanja da obori njegov rekord u broju datih golova u sezoni. Kad pomenuh Barsu, vidimo kako je prevara Cavi iskopirao Simeonea. Ruzan fudbal, cvrsto pozadi i pobjede od 1:0. Ko da mu je Muslin fudbalski otac, a ne Pep.
MiddleClass Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 17 minutes ago, Lancia said: To samo Zidan moze da dovede do trofeja LS + da dovedu krstenog centarfora. Da, moze i Zizu. Ne treba im centarfor mada ce Bobi biti slobodan ovo ljeto.
goofs Posted March 8, 2023 Posted March 8, 2023 1 hour ago, ArleKino said: Ne znam je li jači bio Conte koji vadi Kuluševskog i ubacuje Sancheza u situaciji kad mu treba gol ili komentator na Areni koji misli da su zvižduci na stadionu upućeni od navijača Milana Kuluševskom, a ne od navijača Spursa Conteu. To je bilo nakon crvenog kartona, neko od navalnih je morao da izadje. Rišarilson jeste bolid, ali generalno ne menjaš svežeg igrača tako kasno u utakmici. Projekat Konte deluje sad kao da bi Spursi projekat Murinjo od blata pravili. Jezivo na šta liči ekipa, koliko tu poluproizvoda ima i budući novi trener koji verovatno neće znati šta s tim.
ArleKino Posted March 9, 2023 Posted March 9, 2023 9 hours ago, goofs said: To je bilo nakon crvenog kartona, neko od navalnih je morao da izadje. Rišarilson jeste bolid, ali generalno ne menjaš svežeg igrača tako kasno u utakmici. Projekat Konte deluje sad kao da bi Spursi projekat Murinjo od blata pravili. Jezivo na šta liči ekipa, koliko tu poluproizvoda ima i budući novi trener koji verovatno neće znati šta s tim. Stvar je u tome da u onom momentu 0-0 ili 0-3, isto im ga se pisalo. Ispadanje kako god da okreneš. Kuluševski je u cijelom Tottenhamu, uz Kanea, najkreativniji igrač i njega izvaditi dok ti Mindaugas i Skipp kreiraju šanse je totalno bezveze. Richarlison je nakon utakmice okrpio Contea, rekao je da mu nisu jasne odluke oko njegove minutaže, a Conte kaže da ne bi bilo ništa čudno da dobije otkaz prije kraja sezone. Gledam jutros, ako Inter prođe u četvrtfinale, biće to prvi put nakon 2005-06 da su oba milanska giganta u četvrtfinalu Lige prvaka. Te sezone je zadnji put Serie A imala tri predstavnika u četvrtfinalu LP što će reći ove sezone bi se to moglo desiti prvi put nakon Calciopolija. Napoli je prilično siguran za prolaz što bi, uz prolazak Intera, dalo tri Talijana u četvrtfinalu dočim će Englezima čast braniti Chelsea i, vjerovatno, City. Bayern, Benfica i Real bi zatvorili osmicu. 1
Profesionalac Posted March 9, 2023 Posted March 9, 2023 Što bi bilo lepo videti milanski derbi u 1/4f Ne kažem zbog toga jer bi Inter jedino u tom slučaju bio favorit za prolaz Ali prvo lažni Pipo mora da uspe da ne sjebe prednost u Portugaliji
Grandilof Posted March 14, 2023 Posted March 14, 2023 (edited) Daj brate sudija nemoj me zezati, ne navijam ni za jedne ni za druge, za sta on sudi penal... KDB zmaj Edited March 14, 2023 by Grandilof
Recommended Posts