Jump to content
IGNORED

LŠ novo izdanje 22/23

renne

Recommended Posts

Posted

Statistika za Arlea:

Liverpool 2-5 Real Madrid

This is only the third time this century Liverpool have conceded five goals in a home game, also doing so in January 2007 (6-3 defeat to Arsenal) and October 2019 (5-5 draw with Arsenal).

• Hvala 1
Posted

Kome je Militao pobegao kod onog zakucavanja glavom?

Posted
5 minutes ago, ArleKino said:

Klopp je posljednju domaću utakmicu Lige prvaka sa Borussijom izgubio tri razlike. Osmina finala.

I volim optimizam da Real nece da da jos neki gol :ph34r:

Posted (edited)
1 minute ago, John Coltrane said:

Darvinu, naravno. 

Isto tako je i Dan Burn za vikend, samo što je promašio potpuno sam sa 5 metara.

Edited by Weenie Pooh
Posted (edited)
1 minute ago, John Coltrane said:

Gakpou. Svima. Postavili su se za centarsut.

Edited by Zlurad
  • +1 1
  • Haha 1
Posted

To je opasan propust, postaviti se za centaršut kad braniš centaršut :sad: 

Posted

Bajčeta “odrezao” dijagonalu za televizijske špice™, lopta leti 35m, svi u isčekivanju ko će odigrati povratnu, a tamo Matip u pokušaju da šutne loptu sam sebi lomi obe noge i završava u turskom sedu. Ustaje i podiže desni kažiprst u crnoj rukavici u maniru “bravo za loptu” :ziga:

• Haha 1
Posted
1 minute ago, Weenie Pooh said:

To je opasan propust, postaviti se za centaršut kad braniš centaršut :sad: 

Nisam hteo da editujem, znam da idiotski zvuci. Postavili su se kao da je korner. 9 igraca nabijeno u dva metra ispred Alisona i Hakpo jedini koji cuva ispred peterca i Slah koji je ispred 16. 

Posted
8 minutes ago, Budja said:

Statistika za Arlea:

U ovih 6-3 za Arsenal 4 gola je dao igrač Reala na posudbi u Arsenalu (Julio Baptista).

Posted

Tja, minus tri protiv španskog tima u prvom meču. Been there, done that :fantom:

Posted
13 minutes ago, Zlurad said:

Nisam hteo da editujem, znam da idiotski zvuci. Postavili su se kao da je korner. 9 igraca nabijeno u dva metra ispred Alisona i Hakpo jedini koji cuva ispred peterca i Slah koji je ispred 16. 

Faul je bio na 3 metra od gol-aut linije, morali su da se nacrtaju tako blizu jer ofsajda ne bi bilo. 

Branili su ovo zonski, kako je jedino i moguće, a lopta je igrom slučaja pala tamo gde je na nju trebalo da krene upravo Darwin - negde po sredini gola.

Gakpo i Salah nikakve veze nisu imali sa ovim.

• Hvala 1
Posted

Ancelotti ima surov učinak protiv Kloppa. Svi drugi treneri su uglavnom dobivali po pičci prilično redovno od Žutog Očnjaka, ali Ancelotti, koga god vodio, završi gornji.

Posted

@Weenie Pooh

Na 6sec se vidi da je TAA pored Militaa, uz poštovanje predspostavke o zoni. On ga nije ispratio. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...