November 8, 20222 yr Ma kapiram o čemu govoriš, samo kažem da je lakše apstrahovati taj nepromenjivi deo - činjenicu da se timovi nasumičnim redosledom izvlače - jer se to ne bi promenilo ukidanjem aktuelnog ograničenja o parovima iz iste zemlje. Lakše je baviti se onim delom koji bi ukidanje tog ograničenja promenilo.
February 14, 20232 yr Quote Neki potocic za vecerasnju utakmicu? https://cdn.sportcast.life/embed77 Edited February 14, 20232 yr by levi
February 14, 20232 yr Ali kako je Neimar "presingovao" cetvroicu igraca Bajerna, plakao sam od smeha. Sto bi se reklo "trci ko muva bez glave". Sad ce da udje sportski, ako se nije smorio pa ce da resi utakmicu.
February 14, 20232 yr Donna ga primila [emoji38] Kad će ako ne danas Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
February 14, 20232 yr PSŽ se napunio nekim no name likovima koji nisu baš majstori s loptom, ali zato ni ne trče nešto mnogo.
February 14, 20232 yr PSŽ se napunio nekim no name likovima koji nisu baš majstori s loptom, ali zato ni ne trče nešto mnogo. a i kad trču, prebrzi suInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk