Baldrick S. Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 1 hour ago, copkillah said: Ne znam postoji li šansa da izvučemo bilo koga osim Porta, mislim što bi se tradicija prekidala? Zbog kosmicke pravde idemo na Bajern jer ooo Mane Mane 1
copkillah Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 2 minutes ago, Zlurad said: Zbog kosmicke pravde idemo na Bajern jer ooo Mane Mane ja samo ne želim Real jer... jebiga
Weenie Pooh Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 5 minutes ago, copkillah said: ja samo ne želim Real jer... jebiga 1 hour ago, copkillah said: Ne znam postoji li šansa da izvučemo bilo koga osim Porta Reala, mislim što bi se tradicija prekidala? Tradicija je da na Real uvek idemo u najgoroj mogućoj formi i zdravstvenom/kadrovskom stanju, što bi se prekidala.
copkillah Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 3 minutes ago, Weenie Pooh said: Tradicija je da na Real uvek idemo u najgoroj mogućoj formi i zdravstvenom/kadrovskom stanju, što bi se prekidala. auuu pa kakva nas to forma i povrede onda tek očekuju u februaru?
Weenie Pooh Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 6 minutes ago, copkillah said: auuu pa kakva nas to forma i povrede onda tek očekuju u februaru? 3
villiem Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 Gledam Ajaks, ovo je Tadic imao tri asistencije a ne jednu, ne znam zasto su ga skoro maltretirali bivsi igraci, ne mora svaku utakmicu da bude raspolozen. Uplasio sam se da nije u formi kad ono...I to samo sto se vidi u desetominutnom pregledu
Mr.Mxyzptlk Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 na flashscoreu pise da je imao samo jednu, kod treceg gola
villiem Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 jedna zvanicno jeste ali su sve golove dali na njegov pregled igre i briljantne pasove
ArleKino Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 Znači, Liverpool-Porto u osmini finala. Recimo, ovako nešto: Club Brugge-Tottenham Milan-Bayern Borussia D-Real Madrid Eintracht-Chelsea Šahtar-Man City Inter-PSG Benfica-Napoli 1
Strahan Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 nikako ac mailand. njih je bayern tukao samo jednom i to osamdeset i neke.
John Coltrane Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 Bek Celtica, Žota,ušao da klupe, zapalio slobodnjak u rašlje Kurtoi i dobio ovacije na Bernabeu. Umalo nije zaplakao. 1
levi Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 koliko je ovo obesmišljeno, 8:1 protiv Celtica u dvomeču sa pola snage. mora da se uvede ili salary cap ili ta super liga 2
kud u maglu Simoviću Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 juve je bukvalno večeras valjevska bolnicatm bojim se da ne bude petardi po torinu
Weenie Pooh Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 41 minutes ago, John Coltrane said: Bek Celtica, Žota
Recommended Posts