October 26, 20222 yr Postoje sasvim izvesne sanse da 3 od 4 Italijana prodju u nokaut fazu, a da taj jedan sto ispadne bude Juventus. U kom svetu mi to zivimo?
October 26, 20222 yr Postoje sasvim izvesne sanse da 3 od 4 Italijana prodju u nokaut fazu, a da taj jedan sto ispadne bude Juventus. U kom svetu mi to zivimo?Lepom?
October 26, 20222 yr Au kakva ludnica u Londonu i Madridu Karasko Edited October 26, 20222 yr by Profesionalac
October 26, 20222 yr Jebi se Čolo 😁 Videlo mu se na licu da promašuje Edited October 26, 20222 yr by Nevernik
October 26, 20222 yr Zašto im Carasco šutira odlučujući penal, jel nema neko pouzdaniji? Cholo je zaslužio sat, plaketu, statuu ispred stadiona i da se skloni više da ne smara
October 26, 20222 yr skandal kakav gol poništen TotenhemuSad videh, odluka na nivou PL sudija. Skandalčina.
October 26, 20222 yr Spanci samo jedan klub u 1/8 . Je li ovo istorijski trenutak (prvi put)? Edited October 26, 20222 yr by borris_
October 26, 20222 yr dosta je neozbiljno ovo da se povezane utakmice iz iste grupe igraju u različito vremeTV prava su ozbiljnija rabota šta ćeš kakvo ludilo u grupi D, ako ostanu ovi rezultati [emoji3] Ostaše ludi. Domaćini sledeće kolo rešavajuInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
October 26, 20222 yr 3 minutes ago, aram said: a što je skandal poništen gol Totenhemu, kad jeste bio ofsajd? Pa kao, kad je Mamuzar odigrao glavom, lopta je krenula unazad, odbila se od braniča, i skrenula unapred ka Kejnu u ofsajdu. Nova akcija, intentionally played the ball, bla bla truć. Kao što ja godinama trubim, ofsajd pozicija se jedino može gledati u trenutku dodavanja. Kuda je lopta posle išla i ko je sve kačio ne može da bude relevantno. Ispravna odluka, ko ih jebe.
October 26, 20222 yr Ne može biti ofsajd ako je lopta ide paralelno sa gol crtom, ili u ovom slučaju čak i unazad, ako sam dobro video. Čak i da ovo nije slučaj, a to je jako teško dokazati, jaaaako je nategnuto naći ofsajd u onoj situaciji