September 13, 20222 yr 52 minutes ago, John Coltrane said: Sporting Amorim prvom prilikom preuzima Wolvese
September 13, 20222 yr 20 minutes ago, levi said: Amorim prvom prilikom preuzima Wolvese A tek da nisu prodali Palinju i Mateusa Njunjesa…
September 13, 20222 yr Levandovski, dusa od coveka. Osecajan prema bavarskoj, lepa vremena je proveo u Muinhenu a i sada ce Oktobarfest, nije lepo da se pije pivo na tugu...
September 13, 20222 yr Kako ga je zakucao majstorski, ali to uvek smori kada imaju jednu šansu i gol. U principu Liverpul izgleda ok, samo me plaše individualne greške u odbrani, nadam se da to neće imati uticaja na konačan rezultat.
September 13, 20222 yr 13 minutes ago, pasha said: Levandovski, dusa od coveka. Osecajan prema bavarskoj, lepa vremena je proveo u Muinhenu a i sada ce Oktobarfest, nije lepo da se pije pivo na tugu... I Rafinja isto duša od čoveka...primiše ga na kraju. I još jedan. Potop. Edited September 13, 20222 yr by Nevernik
September 13, 20222 yr Kakve 2 jezive reakcije odbrane Barse u 5 min Prvo čovek zakucava iz peterca sam kao duh posle kornera, a onda kristiansen u epizodi "ne bih vam smetao" kod polukontre Bajerna.
September 13, 20222 yr Barcu je solidno sralo u ligi, Rayo i raspala Sevilla su mogli i do boljih rezultata.
September 13, 20222 yr 2 minutes ago, ArleKino said: Barcu je solidno sralo u ligi, Rayo i raspala Sevilla su mogli i do boljih rezultata. Isto tako mozes da kazes, da je Barsa bila bolja u prvom poluvremenu, imala dobre sanse za gol, ali Bajerna solidno usralo.
September 13, 20222 yr 3 minutes ago, Lancia said: Isto tako mozes da kazes, da je Barsa bila bolja u prvom poluvremenu, imala dobre sanse za gol, ali Bajerna solidno usralo. Pa jest. To mi je i bila poenta.
September 13, 20222 yr Just now, ArleKino said: Pa jest. To mi je i bila poenta. Inace kad si se vec javio, valjda ce Arteta da istraje u kupovini Feran Toresa