Jump to content

LŠ novo izdanje 22/23

Featured Replies

vidim darwin neće skoro u startnu postavu...laže el pais :fantom:

52 minutes ago, John Coltrane said:

Sporting :smiley_hail:

Amorim prvom prilikom preuzima Wolvese

Dva Mohammeda :smiley_hail:

20 minutes ago, levi said:

Amorim prvom prilikom preuzima Wolvese

A tek da nisu prodali Palinju i Mateusa Njunjesa… 

Levandovski, dusa od coveka. Osecajan prema bavarskoj, lepa vremena je proveo u Muinhenu a i sada ce Oktobarfest, nije lepo da se pije pivo na tugu...

Kako ga je zakucao majstorski, ali to uvek smori kada imaju jednu šansu i gol. U principu Liverpul izgleda ok, samo me plaše individualne greške u odbrani, nadam se da to neće imati uticaja na konačan rezultat. 

13 minutes ago, pasha said:

Levandovski, dusa od coveka. Osecajan prema bavarskoj, lepa vremena je proveo u Muinhenu a i sada ce Oktobarfest, nije lepo da se pije pivo na tugu...

I Rafinja isto duša od čoveka...primiše ga na kraju.

I još jedan. Potop.

Edited by Nevernik

Kakve 2 jezive reakcije odbrane Barse u 5 min :gospode:

Prvo čovek zakucava iz peterca sam kao duh posle kornera, a onda kristiansen u epizodi "ne bih vam smetao" kod polukontre Bajerna.

Bavarska medicina je najbplja na svetu

Lewa budala pa dodaje, kada ovi ne umeju ni prazan gol da pogode.

Barcu je solidno sralo u ligi, Rayo i raspala Sevilla su mogli i do boljih rezultata.

2 minutes ago, ArleKino said:

Barcu je solidno sralo u ligi, Rayo i raspala Sevilla su mogli i do boljih rezultata.

Isto tako mozes da kazes, da je Barsa bila bolja u prvom poluvremenu, imala dobre sanse za gol, ali Bajerna solidno usralo.

3 minutes ago, Lancia said:

Isto tako mozes da kazes, da je Barsa bila bolja u prvom poluvremenu, imala dobre sanse za gol, ali Bajerna solidno usralo.

Pa jest. :D

To mi je i bila poenta.

Just now, ArleKino said:

Pa jest. :D

To mi je i bila poenta.

Inace kad si se vec javio, valjda ce Arteta da istraje u kupovini Feran Toresa :D

Brzo ce Klop na biro sa ovakvom igrom

Darwin klasa:D

Guest
This topic is now closed to further replies.