September 8, 20222 yr 8 hours ago, copkillah said: Het-trik Milnera u najavi Istovremeno, Napolitanci izmišljaju nova pravila za ulazak na stadion: Cuj nova pravila? Ovo je kontrola kad su stigli u luku. Brexit, nema više ulaženja na brzinu nego svi po pečat u pasoš, i u red u liniji za “treće zemlje” (third countries).
September 8, 20222 yr Cuj nova pravila? Ovo je kontrola kad su stigli u luku. Brexit, nema više ulaženja na brzinu nego svi po pečat u pasoš, i u red u liniji za “treće zemlje” (third countries).Ok, objasni fotkanje pasoša i garanciju šta će sa tim ličnim podacima da se radi? Hvala unapred
September 8, 20222 yr Ne znam šta će raditi s tim, ali mi se sviđa drkanje Engleza posle Brexita, i to vrlo mi se sviđa
September 8, 20222 yr Potrosis ciklijardu u potonjih x godina, ali ti sve bitne meceve i dalje igra Slavoljub Milner...
September 8, 20222 yr 13 hours ago, Filozof manijak said: Ne znam šta će raditi s tim, ali mi se sviđa drkanje Engleza posle Brexita, i to vrlo mi se sviđa Upravo ovo
September 13, 20222 yr Sporting odličan, ravnopravan protivnik čitav meč. Verovatno će sa OM lomiti ko će proći grupu.