ArleKino Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 Joe Gomez Heroj Aston Ville iz onih 7-2, sam samcat prodao Grealisha za 100 miliona. Siroti Van Dijk gleda više u Gomeza nego u Kvaradonu™ i Osimhena.
copkillah Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 Doduše, nije baš da Liverpul nema iskustva sa italijanskim ekipama i 0-3 na poluvremenu 1
Lancia Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 Dembele gubi loptu posle driblinga, uklizava, osvaja loptu, centarsut (sad sam sve video) i Lewa gol
Weenie Pooh Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 21 minutes ago, Nevernik said: Naravno da će Napoli izgubiti posle ovih promašaja Možda hoće, ali od Ajaksa ili Rendžersa. Klopp rešio da po svaku cenu dokaže da sam u pravu. Dobro, jebote, shvatili su i oni sa najjeftinijim ulaznicama da si ti i tim i taktika sranje. Ajde sad vidi da to nekako upristojiš.
Weenie Pooh Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 6 minutes ago, ArleKino said: Joe Gomez Heroj Aston Ville iz onih 7-2, sam samcat prodao Grealisha za 100 miliona. Siroti Van Dijk gleda više u Gomeza nego u Kvaradonu™ i Osimhena. Zašto je na terenu, verujem da ne zna ni sam. Nema ko ga nije izvozao u šest ligaških utakmica ove sezone. Dok 1 Matip strpljivo čeka svoju šansu...
Weenie Pooh Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 Quote “Klopp now understands the ‘is Napoli safe’ question from that reporter” 1
ArleKino Posted September 7, 2022 Posted September 7, 2022 5 minutes ago, Weenie Pooh said: Zašto je na terenu, verujem da ne zna ni sam. Nema ko ga nije izvozao u šest ligaških utakmica ove sezone. Dok 1 Matip strpljivo čeka svoju šansu... Da, meni nije jasno šta Matipa drži na klupi ako već nema Konatea. Jedino zdravstveni karton.
Recommended Posts