Jump to content
IGNORED

LŠ novo izdanje 22/23


renne

Recommended Posts

6 hours ago, Weenie Pooh said:

 

Kako mu Chelsea dozvoli da ima 1 na 1 na pola terena? Mudryk i Ziyech kao nešto pokrivaju, a čim ih lopta prođe jebe im se da potrče unazad.

 

Jedino Thiago Silva od stotinu ljeta šprinta nazad da pomogne Fernandezu i to sa protivničkog peterca, ostala osmorica negde hlade testise.

 

Ovima se Haller baš brzo vratio posle raka testisa, nisam očekivao da će samo pola sezone da propusti? I Emre Can :hail:


Jesi ti video celu akciju? Bio je korner, u momentu kad je Adejemi primio onu “sveću” već su mu svi bili iz ledja 20m. Enzo je morao praviti faul već na polovini BVB. 
 

Za Alera imaš na BuLi temi prvi gol posle povratka, zabio je na svetski dan borbe protiv raka!

  • +1 1
Link to comment

Video sam, ali tako se ne napada korner - ne možeš da ostaviš tako slab cover pozadi. Ako te već probiju jednim pasom, moraš bar da pokušaš da stigneš igrača sa loptom. Mudryk i Ziyech su brzi igrači, na njima je uz Fernandeza bilo da igraju odbranu kod kornera, ali njih je mrzelo da to odrade - neka trči Thiago Silva. 

Link to comment

Tako smo mi popasli protiv Baše u Turskoj kad je Matić ostao kao zadnji. 
Po pravilu to treba da bude bek koji je dovoljno brz ali i da zna da “obrije”

po nogama. 

Link to comment

Da, ali ovima Reece James ide na skok zajedno sa štoperima. Ne znam doduše gde im je bio Chillwell/Cucurella u tom trenutku, nema ga u kadru dok ovaj beži.

Link to comment
9 hours ago, dragance said:

Mozda zato sto nije LS u pitanju (ova tema)?

 

Uh, my bad, toliko pažljivo pratim LŠ da sam umislio da je oba tima još igraju :isuse:

  • Tužno 1
Link to comment

Liverpool (4-3-3) Alisson; Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Bajcetic; Salah, Gakpo, Nunez.
 

Madrid (4-3-3) Courtois; Carvajal, Eder Militao, Rudiger, Alaba; Valverde, Camavinga, Modric; Rodrygo, Benzema, Vinicius Jr.
 

Jebaće nas Weenie Junior, but what else is new :sad:

 

 

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...