kralj Posted August 15, 2022 Posted August 15, 2022 1 hour ago, John Coltrane said: Još malo o jučerašnjem derbiju Momenat upućivanja šuta - dakle nema nikakve smetnje. A za povlačenje u MOTD su naveli bizar iz 2016. kad je Hut povukao Felainija i, naknadno, dobio 3 meča kazne. Nažalost slovo zakona ne navodi povlačenje za kosu u pravilima, ali svaki normalan sudija bi to podveo violent conduct i izbacio Romera napolje iz momenta. Ofsajd kao suza. Golman u jednom trenutku nije video loptu od igrača. A čak ni to ne mora da bi bio ofsajd. Ovako je baš ozbiljan skandal.
John Coltrane Posted August 15, 2022 Posted August 15, 2022 3 hours ago, SmudgeYorkshire said: Upravo i ja gledam ovaj MOTD segment, odlično su objasnili Mendijev položaj, a taman guglah da se prisjetim Huta i njegove tri utakmice kazne za ovo: S tim što je Felaini drugačija "zverka" pa švabi nije ostao dužan, naprotiv. Uvek se setim LVG i seks mazohzm™ - juče je to odmah isplivalo na tw posle meča https://twitter.com/BalticJames/status/1558928504099848193?s=20&t=_BczJ0h5UNPr4xZpkhLr8w 1
John Coltrane Posted August 15, 2022 Posted August 15, 2022 @Weenie Pooh Jel Klopara u nekom tihom ratu sa UK novinarima? Malo se kezi, malo odmahuje, pa i koja teška reč padne na račun njihovog posla...
Lancia Posted August 15, 2022 Posted August 15, 2022 Kratko cebe ovaj Palas, super kontre istrcavaju.
Baldrick S. Posted August 15, 2022 Posted August 15, 2022 Liverpul ako igra ovako bledunjavo i protiv junajteda, svašta može da se desi.
John Coltrane Posted August 15, 2022 Posted August 15, 2022 1 minute ago, Zlurad said: Liverpul ako igra ovako bledunjavo i protiv junajteda, svašta može da se desi. Ne jebavaj. UTD bi izgubio od PPP ekipe sa sve stomacima i djozlama. Ima da nam naplatite sve ove silne promašaje. VVD umalo ne izvrnu zglob pri ovom pokušaju šuta
Weenie Pooh Posted August 15, 2022 Posted August 15, 2022 1 minute ago, John Coltrane said: VVD umalo ne izvrnu zglob pri ovom pokušaju šuta Ajd VVD, ali šta je Nunez uradio pre toga, kako je uspeo onako loše da zahvati loptu i plasira je na stativu? Jedino ako mu je onaj otpozadi čuknuo u poslednjem trenutku, Doucoure ili koji već. Sve ide po planu, računao sam da će se uzeti samo bod iz prve dve utakmice i za sada smo on course. Razbijam sa prognozama ove sezone, ubo sam obe naše a i Chelsea-Tottenham. Flop posle može da nastavi da žmuri i pravi se da Darwin + Diaz = Firmino + Mane.
Baldrick S. Posted August 15, 2022 Posted August 15, 2022 Pomerio Klajn loptu Nunjezu za milimetar, taman. Mnogo im fali energije, mnogo su mi lako ćemo. I mnogo bih se lakše nervirao kas bi Salahu vezali levu ruku koja je u vazduhu a bio sam a pored 5 igrača.
renne Posted August 15, 2022 Posted August 15, 2022 Dobro je ovo u ponedeljak se borimo sa bazendžijama ko ostaje u lizi
Lancia Posted August 15, 2022 Posted August 15, 2022 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Kakva gluperda jbt Sad vidim da je vec pokusao da ga udari glavom, pomislio sam da je bilo prestrogo.
Recommended Posts