John Coltrane Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 7 minutes ago, Profesionalac said: Voleo bih da znam trenutni tok misli Eriksena Verovatno se čudi što mu ovi bilmezi zvižde svaki put kad pipne loptu.
copkillah Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 Samo se ti kurči, imaš fore do ponedeljeka uveče kad Viera školuje Flopa i njegov kombinovani midfield Iz keca u dvojku ili kako se već ono kaže. Sad gledam highlights Brentforda, krv ti jebem kakva je ovo igra Nisam ja ništa rekao, samo sam odogovorio na pitanje! [emoji38]
Weenie Pooh Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 51 minutes ago, John Coltrane said: Verovatno se čudi što mu ovi bilmezi zvižde svaki put kad pipne loptu. Ono kao, zinulo ti dupe za pare a mogao si da ostaneš kod nas da se boriš za LŠ plasman, evo nas na trećem mestu... 2
Baldrick S. Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 junajtedovci sa tribina vec poceli tiho da najavljuju mogucnost pitch invasiona protiv Liverpula.
rock bob Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 mitar koliko je dobar penal opalio protiv liverpoola toliko je danas sutnuo kao baba.
copkillah Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 junajtedovci sa tribina vec poceli tiho da najavljuju mogucnost pitch invasiona protiv Liverpula.Isplati im se ako se meč registruje 3-0 za Liverpul ali u PL su prevelike pizde da to urade
Weenie Pooh Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 Najaviljivali su već walkout ili proteste pred utakmicu, opet LFC gostovanje, ja ne znam šta su se na nas navrzli Da li je FA lud da im po treći put izađe u susret i odloži utakmicu za neka srećnija vremena? 1
Lezilebovich Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 1 hour ago, rock bob said: mitar koliko je dobar penal opalio protiv liverpoola toliko je danas sutnuo kao baba. Samo da se ne sjebe kao pre 2-3 sezone sto se sjebao posle promasenog penala
Baldrick S. Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 40 minutes ago, Weenie Pooh said: Najaviljivali su već walkout ili proteste pred utakmicu, opet LFC gostovanje, ja ne znam šta su se na nas navrzli Da li je FA lud da im po treći put izađe u susret i odloži utakmicu za neka srećnija vremena? Prosle godine su izabrali pogresno vreme da ne rade sta god su hteli da rade ali mislim da je ovo danas bila ta kap koja ce da slomi i najokorelije. Jos uvek ima likova koji brane glejzere jer se "ulaze", jos uvek ima likova koji svakog novog trenera + transfer politiku uporedju sa "hej i pep i klopp su gubili prve utakmice i vidi gde su sad" ali su sve brojniji oni koji kazu da treba Ragniku da se podigne spomenik jer je imao muda da izadje i kaze da jedinstvu ne treba 2-3-5-7 igraca i novi trener nego rizicna operacija na otvorenom srcu, pa je zbog toga prilicno otvorena opcija popijene bilo koje kazne ako je izazovu navijaci - protestima, ulaskom na teren pred tekmu, bojkotom pa makar krenuli da igraju sa juniorima a da se stvari u klubu dovedu u red. Od toga verovatno nema nista jer ce pametni amerikanac da koliko prekosutra kupi Frenkija i pacifikuje ih kao svaki put u proteklih par godina, onda od januara ili jula sledece godine HERE WE GO (again) 1
copkillah Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 "najbolji igrač na svetu" (koji više ne može da izdrži iole jače duele), kako smo mogli da pročitamo na ovoj temi prošle godine u ovo vreme
kipo Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 5 hours ago, Pokojni Ruxin said: na moru sam, šta radi junajted? Trci. Trcao.
ArleKino Posted August 14, 2022 Author Posted August 14, 2022 Juče na Guardianu, MBM sa utakmice Brentford-Man U.
Recommended Posts